carli 0 Napisano November 30, 2008 Share Napisano November 30, 2008 Sicer nevem...kako je pustilo, da sta dva lahko izbrala Vettla....bo pa na drugi dirki, kot je treba Vem zakaj, pa tut pomislu nism da bi blo tako mogoče ... BTW: Janez Butkovič je bil prijavljen za Metodom Hribarjem v razmaku 4 min, če boste popravljali. Link to post
Yelo 36 Napisano November 30, 2008 Share Napisano November 30, 2008 Madona,ko me že žre! Rad bi se spet končno pridružil kakšni ligi pa mi mašinerija ne dopušča več. Upam,da bo čez teden ali dva vse tako kot mora bit in se takrat oglasim,če bo še kaj prostora. Pa lep pozdrav vsem! Posebej še kolegom iz bivše ARL! Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 30, 2008 Avtor Share Napisano November 30, 2008 Janez, se opravičujem se boš moral še 1x prijavit....je bla še ena napaka pri prijavnici. (odpravljena) Link to post
MirO 67 Napisano December 1, 2008 Share Napisano December 1, 2008 od 20h dalje server F1 Up Name : SloRacing-F1 pass: ponedeljek bomo tudi eno dirko odpeljal , 10 lap. lp Link to post
PEK 2 291 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 kok so tu kaj cajti? Link to post
Domc 214 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 Včeri nisem mogu pridet ka mi je napisal niki en booted .. nism uhtev prebrat pol pa sm zgubiv povezavo z hosterjem. Link to post
KRUH 5 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 Jaz se odjavljam s dirke tako, da je Kimi fraj. Razlog: Mi net neki jebe (en čas dela pa crkne..... v ned. nevihta pač bila...) tako, da nisem še nanka modov downloadov, pa tudi nevem, če bi delal net čez celo dirko (da nebi nepotrebnega crasha+ povzroču). lp Link to post
Sc00ty 0 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 Lep pozdrav Pred kratkim sem zasledil tole zadevo pa me zanima sledece. Vlecem si F1 dol,ce bo vse zvleklo do casa dirke se morda udelezim. Vkljucim se npr. preko Xfire na server ali kako drugace? Ce mi ne uspe danes se bom lahko vklucil naslednjo dirko ali bom moral cakati celo sezono? Lp,Dejan Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 2, 2008 Avtor Share Napisano December 2, 2008 Vključiš se tako, da vpišeš IP naslov ki je podan na prijavnici. Online zaenkrat niso mišlene kot sezona, tedensko potekajo dirke in če maš čas se prijaviš in pelješ Link to post
Sc00ty 0 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 Za zdaj sem si instaliro MMG F1 2007 V2 [rFactor] ni pa exe. datoteke not "se" zakaj? Vlecem se dirkalnike in pa proge paket 1,2 ter patch.Upam,da je pravo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 2, 2008 Avtor Share Napisano December 2, 2008 Potrebuješ to verzijo F1 :arrow: http://www.slo-racing.com/index.php?opt ... cle&id=284 MMG je druga... Link to post
Sc00ty 0 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 http://f1rft2008v3.extra.hu V3.1 (aktualna sezona) Bo to pravo? Ker zgoraj ne gre kliknit ko pise ime ter verzija igre.Samo spodaj ko je za prenos dirkalnikov ter prog. Zdaj sem se Googla vpr. za rFactor +1.255 patch ze d/l-am Ce sem zdaj prav razumel prvo to inst. pol pa vse ostalo kar sem si do zdaj d/l-al? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 Madona,ko me že žre! Rad bi se spet končno pridružil kakšni ligi pa mi mašinerija ne dopušča več. Upam,da bo čez teden ali dva vse tako kot mora bit in se takrat oglasim,če bo še kaj prostora. Pa lep pozdrav vsem! Posebej še kolegom iz bivše ARL! Yelo ... po skoraj dveh letih bi pa res lohk že comp zamenjal Link to post
Janez 0 Napisano December 2, 2008 Share Napisano December 2, 2008 js mam eno uprašanje pridem na server pa me dol meče pa nwm zakaj Link to post
Recommended Posts