McGoga 2 Napisano January 25, 2009 Share Napisano January 25, 2009 To so prijave do sedaj, dva nova moram še dodat. Dobro si poglejte prijave, ker morate v rfactorju točno tako vpisat ime in priimek, tisti ki ne bo prijavljen pravilno ga bom vrgu ven iz statistike , namreč, vse se podere ker program zazna kot novega voznika. Hvala in se vidimo na stezi Prijave po vrsti: Nick: McGoga Ime priimek: Goran Obid Dirkalnik: MclarenMercedes Št. na dirkalniku: 1 Nick: Miro Ime priimek: Mirko Novak Dirkalnik: MclarenMercede Št. na dirkalniku: 2 Nick:mihc Ime priimek: Miha Fabijan Dirkalnik: Toyota Št. na dirkalniku: 46 Nick: Khorne Ime in Priimek: Tim Godlar Dirkalnik: RedBull Št. na dirkalniku: 9 Nick: Yelo Ime priimek: Edvin Hekic Dirkalnik: Renault Št. na dirkalniku: 5 Nick: DenIIs Ime priimek: Denis Stojko Dirkalnik: Toyota Št: 88 Nick: Oxyf1 Ime priimek: Jani Soster Dirkalnik: Str Ferrari Št: 99 Nick: fitipalDDi Ime priimek: Robi Banic Dirkalnik: Renault Št. na dirkalniku: 77 Nick: JoeFR Ime Priimek: Joze Avsec Dirkalnik: Ferrari Št. na dirkalniku: 14 Odisej Izberi prosim drug bolid in št. dirkalnika Nick: Odisej Ime priimek: Bostjan Dolinar Dirkalnik: Toyota Št. na dirkalniku: 77 Voznik: Simon Ses Ekipa: Williams Skupina: F1 Stevilka: 33 Voznik: Mat Novak Ekipa : Williams Avto : FW31 Skupina : F1 Stevilka: 7 Nick: kobra111 Ime priimek: Matic Vinetic Dirkalnik: Ferrari Št. na dirkalniku: 18 Link to post
MirO 67 Napisano January 25, 2009 Share Napisano January 25, 2009 kje pa , kakšni fixed setupi , čist normalno tko kot do sedaj Link to post
Khorne 4 Napisano January 25, 2009 Share Napisano January 25, 2009 Ma na Prvi ligi smo vozili na fixed setup, no eo dirko, dlje še nismo prišli, ker ni zanimanja. Upam, da bo tu večje zanimanje, ne pa samo na prvi dirki. Link to post
Khorne 4 Napisano January 26, 2009 Share Napisano January 26, 2009 Kakšne imate kaj časa v Avstraliji, če že kdo sploh vozi? Link to post
Yelo 36 Napisano January 26, 2009 Share Napisano January 26, 2009 No malo sem danes probal! Moj čas je trenutno 1:27:888! Gre pa še dosti bolje! Link to post
DenIIs 0 Napisano January 26, 2009 Share Napisano January 26, 2009 Kako je zdaj z to našo ligo? Jaz sem malo na tesno z časom, ker se je začelo izpitno obdobje, pa nimam glih časa trenitar, da pa hodim samo na dirke pa nima smisla. Tako da me naslednje 3 tedne ne bo glih veliko krat na dirkah. LP! Link to post
Khorne 4 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Jaz imam zaenkrat 1.27.2XX. Samo, kdaj pa bo potem sploh prva dirka? Link to post
Yelo 36 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Ja prva dirka bo,ko bo vse pripravljeno! Mcgoga mora še par malenkosti uredit,da bo vse tipi topi,ko se začne. Postavljalec serverja (Miro) se mora pozdravit. Saj bi jaz postavil server za trening samo izgleda,da imam neke težaver,ker zadnjič ko sem ga postavil mi serverja na listi sploh ni zaznalo oziroma niti IP-ja ni zaznalo. Če pa bo kdo drug postavil server za trening naj to javi na forumu! Link to post
Odisej 5 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Verjetno še nisem dodan v ligo, ker se na F1 stran za statistiko ne morem prijavit? Vidim, da sem ob prijavi ponaredil številko , zato mi lahko daš številko, am...recimo 16 Link to post
Yelo 36 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Odisj poglej na mail! Najbrž si dobil zasebno sporočilo! Link to post
Odisej 5 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 dobil sem samo mail v katerm piše, da se bo začelo prvenstvo....in link na stran. Ko pa se hočem prijavit (kot na sloracing) pa ne gre. Link to post
Yelo 36 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Pod prijavo na novo vpiši podatke! Tako sem jaz naredil in dela! Potem boš pa spet dobil potrdilo da si prijavljen. Link to post
McGoga 2 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Tista stran ni za prijavo, bom danes dodal še tiste, ki niste dodani v statistiko, in upam da bo čas, da dodelam še koledar dirk. LP Link to post
Yelo 36 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Aha! A tu je problem! Ja to pa je drugo! Link to post
Odisej 5 Napisano January 27, 2009 Share Napisano January 27, 2009 Ok, bom počakal še kak dan, saj ni panike. Kdaj je pa štart prve dirke? Link to post
Recommended Posts