Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Kaj misliš rFactor.exe ali Tv Style.exe nevem kaj si mislil s tem ?

Sicer se mi zdi, da mi nekaj manjka na čem je narejena ta stvar (java, flash, net framework 2.0 & 3.5, DX 9.0c imam) vendar nevem kaj bi lahko bilo.

Imam soundpack tud gor ampak to nima veze pomoje.

Nadležno je res, ker moram pol spet cel špil brisat in vseh 10. korakov delat za inštal, da spet pridem do naslednjega poizkusa.

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Pa ni ti treba vsega brisat...hjaoo človek, tvstyle.exe dej na združljivostni način al pa administratorja. Pa nobene jave ni tu, bože mili ja nč ne bi delalo če bi se java vmešavala al pa flash.. framework 2 al pa 3 pa je.

Eh kaj noriš kot bi te odiral. Samo lepo mirno sem opisal svoj problem, ki je tak kot je in storil sem natanko to kot si rekel pa ne pomaga.

Dejstvo je, da ko imam enkrat Tv Style naložen mi ne pride več na server single lahko vozim testiranje in vse mi še celo Tv Style kaže, ko pa hočem na server pa je konec pa lahko poganjam kot BOG, administrator ali pa user ... nič se ne spremeni zato pa sprašujem na čem to stoji FW sm inštaliru 2.0 in 3.5 na 4.0 pa predvidevam tole ni, ker ni tako novo ali pač ?

No kakorkoli, če imam enkrat Tv Style inštaliran ne pridem več na server dokler spet CELOTEN špil ne reinštaliram.

Skor 100% sem, da gre za en program, ki mi manka, ker pred formatom mi je vse delovalo sedaj pa se sesuva kaj bi drugo lahko bil razlog OS je isti samo software ne.

Prosim za pomoč.

ps: zdej mi je ratalo inštalirat Tv Style samo mi ga v igri ne prikaže poizkušal sem bližnjice alt+a in vse te, ki spadajo pod to pa ne prikaže kaj je možno, da sem ga kje drugje izklopil ?

LP

Lej...za začetek inštaliri kar maš TULE pa samo požen rF da ti default tvstyle pokaže.

Če ti ga po sveži inštalaciji iz linka ne pokaže, šteka, je neki druga narobe kot pa tvstyle. Ali ti neki zajebeš al pa se preprosto W7 ne zastopi z programom.

• 7 months later...

no pa da še jst postavim eno vprašanje. mam rfactor 2009 in mi use normalno dela ko pa se hočem prijavit na server pa spilat na vasem serverju me pa vrze vn pa zdej ne vem kaj morm narest da mi bo delal :) a je mogoče treba zlovdat ksno novejso verzijo rfactorja(sm pa lahni s tem vozil na serverjih in mi je use normalno delal.) hvala za odgovore.

Verjetno ti manjkajo popravki, ki smo jih sami vpeljali...

PS: Rfactor mora biti verzije 1.255 (piše v kotu v igri)

Uredil - gregor vodicar
Mod je samo za f1 člane! Ostali niti nimajo dostopa do tiste sekcije "Obvestila"

Ok, nekaj moraš ločiti. rFactor je samo igralna platforma ali kako bi se temu reklo. Ja dejansko je igra, kateri pa potem dodajaš mode. Ti imaš predvidevam rft2009 ali pa fsone2009. No mi imamo svoj mod, ki naj bi ga načeloma dobili samo člani f1 prvenstva (redni dirkači+rezerve). Dokler ne boš imel našega moda, na našem F1 serverju ne boš mogel igrati, ker boš dobil missmatch.

Če bi želel vozit z nami, se moraš prijaviti kot rezerva. Ker sta F1 in WTCC prvenstvo tudi nagrajeni s strani naših sponzorjev, lahko v omenjenih prvenstvih tekmujejo zgolj donatorji. Kako postaneš donator si lahko prebereš TUKAJ!

hvala za odgovor. imam verzijo 1.255, (ko kliknem na tvoj link mi ne dela, tako da ne vem kje so te popravki), v igri mi ze naredi vse ko pa hocem zacet vozit mi pa napise you have been booted in me vrže vn :(

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...