Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ne vem ali si že probal. Pojdi lepo po vrsti naloži rfactor in pejt špilat kar kol imaš in če normalno deluje naloži še F1RFT2009 ponovno poskusi itd...dokler ne pridš do koraka, ko te začne zaje...Pa ko izbrišeš rfactor upam, da izbrišeš tudi mapo v Program Files, ker je ne izbriše avtomatično.

• 1 month later...

Zakaj so bili oziroma so takšni problemi z soundom (BSRF1_SOUNDS09)?!

4 dirkalniki so vedno bili preglasni in se jih ni dalo utišat.

Ja logika,če pa imamo 12 ekip,SFX datotek pa samo 10!

Če se v mapi C:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\F1RFT2009\2009 dodata še 2 SFX datoteki z imenom f1_2009_Lotus in pa f1_2009_VirginRacing je pa mir oziroma tišina. :wink:

Eno od obstoječih SFX datotek samo 2x prekopirajte in ji spremenite ime.

Prva naj bo pod imenom f1_2009_Lotus druga pa f1_2009_VirginRacing!

In to je to! :oops:

Bemti mi ni dalo mira!

• 2 weeks later...

Lepo prosim za pomoč,da ne bom rabo ponovno inštalirat celotne igre.Potegnil sem si vse dodatke,ki so potrebni za F1 sezona 2010!Lepo sem vse inštaliral,kot je napisano,nato pa grem v igro in vse kar vidim od dirkalnika je nekaj šasije,gume,volan,manjka pa maska oz.plastika :blink: Ko pa gledam replay dirke pa se vidi celoten dirkalnik.

Že vnaprej se zahvaljujem za morebitne odgovore [dance]

Sem že ugotovil in zadevo tudi zrihtal [champ]

Uredil - silicijeva dolina
  • 1 month later...

Naj mi en natančen postopek opiše kako narediš da te nene več mismatcha pa to mislim rFm in HDV datoteko.

Vse ti lepo piše v navodilih ki jih dobiš zram usakga dodatka, pa rfm datoteko skopiri v rfm mapo in ne v gamedata, če si slučajn to zasral.

• 1 month later...

Če smem vprašat kater Tv Style uporabljate (tisti, ki ga), če lahko nekdo poda točen link, ker najprej mi je vse delalo potem sem formatiral in vedno, ko naložim Tv Style mi igra ne dela več (pride v igro in vse vendar, ko kliknem drive se igra zapre brez obvestil o napaki ali karkoli).

Uporabljal sem Tv Style 0.9 pa ga nism upg nevem katerega imate vi ?

Hvala sem stestiral tole pa ista težava tako, da me zanima, če morda veš kater program je potreben, da zadeva lavfa kajti takoj, ko dam dodatek gor se sesuje špil.

Morda kak net. framework ali kaj, ker ko nisem formatiral mi je delalo sedaj mi pa nekaj manjka, C++ pa nekaj se inštalira tudi ob Tv Style pa vendar ni dovolj kaj bi še lahko bilo JAVA nevem ?

Zdej sem zbrisu Tv Style pa dela samo single na server pa ne pridem, uporabljam W7.

Morda ve kdo krajšo pot kot pa spet celoten REINŠTAL ? kajti zbrisal sem Tv Style pa je zgleda še nekje, ker ne dela špil kot bi moral.

Aja kam skopiram PRUNN?

Špil je čist crknu..., če kdo ve kaj se rab, da Tv Style pogana nej prosim pove.

HVALA

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...