gregor vodicar 476 Napisano January 5, 2010 Share Napisano January 5, 2010 A ne bo tako najbolje? Mislim, a se nismo tako zmenili... Kukr je men znano smo se menili le za zimsko ligo. Ravno zaradi tega se bo hockenheim odpeljal 100%, da bojo tisti, ki niso še nikol vozil tko dolge dirke zagledali čar take dolžine in preizkušali svojo koncentracijo:) zamex? zakaj varnostni avto?kje? kdaj? a mogoče misliš indy? Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 Ja mislu sm za Indy ko so neki omenjal, da bi ga mel za popestritev in če se ga pač ne da omogočit, bi ga lahk edn, ko drgač ne vozi lahk vozu Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 a se javiš? Bol težko glede na to da noga še kr ni vredu, pa seveda tut časa ni, razen če bo kak ustrezn termin se bi lahk potrudu pa odpelal glede na to da so ovali. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 lej..tist en krog bo že zdržala noga:D magar lahko probamo tko d se kr speed limiter tut u SC uklop in je to to.. drugač dirka bo pa čez natanko en teden ob 21.00 uri. Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 11, 2010 Share Napisano January 11, 2010 http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... dianapolis zgoraj imate link do proge INDY katere dirka bo potekala to sredo 13.1.2010. Staro verzijo smo opustili zaradi problemov v boksih. Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 21, 2010 Share Napisano January 21, 2010 Prosim, da si vsi naložite ta dodatek k modu. Dodatek poskrbi za boljši oprijem soft gum, vendar se tudi hitreje obrabljajo, tako da so se s tem nekoliko približali fsone 2008. http://www.megaupload.com/?d=C04R6JXY Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 18, 2010 Share Napisano February 18, 2010 Če ste že poizkusili voziti na razmočenem asfaltu v suzuki, potem vam je najbrž jasno, da bo verjetno precej izletov na pesek in zaščitne gume. Zaradi tega smo se odločili, da bomo tokrat izjemoma uporablili poškodbe dirkalnika samo na 10%, tako da ne bo kakšne večje škode če nekoga po nesreči malo zavrti pri pospeševanju. Tisti, ki bojo res neprevidni in na polno leteli v ograjo, pa bojo še vedno verjetno ob kakšno krilce. Lep pozdrav! Link to post
marko01 0 Napisano February 18, 2010 Share Napisano February 18, 2010 yeey, i might sourvive... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 19, 2010 Share Napisano February 19, 2010 u cool pol se bo dalo unega spredaj na bremzanju porinit brez škode Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 19, 2010 Share Napisano February 19, 2010 Ja upam, d ste tolk pametni d veste, da to ni dovoljeno! p.s: prednje krilce je veliko bolj občutljivo kot zadnje;) Lep pozdrav! Link to post
Odisej 5 Napisano February 19, 2010 Share Napisano February 19, 2010 u cool pol se bo dalo unega spredaj na bremzanju porinit brez škode bo bo......samo potem ti lahko sledi prijava komisarjem Če se to zgodi, nikakor ne smeš prehitevat porinjenega.... :mrgreen: Šalco na stran. Jest mislim, da smo dovolj resni in pametni, da se takih iger ne bomo šli. Ker tudi pri 10% lahko hitro odleti prednje krilce ali pa obesa...verjemi!! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 19, 2010 Share Napisano February 19, 2010 ja res je..50 u steno pa ga ni;) preverjeno Link to post
Khorne 4 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Mater jaz ne zastopim več tega. Rf presnamem potem dam še ctdp 06 gor za Control Center, potem dam rft 09 in pa trackpack. Pa potem probam eno progo, da vidim, če dela in vse lepo ok... Potem grem pa ven pa dam notri Bahrain in grem v igro pa zaženem Bahrain on mi pa fukne kar na Hungary (recimo v zadnjem primeru) in ga zloada. Vozim ga lahko brez problema. Potem sem ves razfukan pa grem ven pa še enkrat noter misleč, da je nekaj narobe z Bahrainom. Zberem si neko drugo progo dam RACE in zoped me fukne nazaj na Hungaroring. Če ima kdo kakšno rešitev naj mi prosim pomaga, ker sam sem že čisto na koncu z živci, pa še vidim, da so problemi s skini. RF sem presnel že najmanj pet krat pa je zmeraj isto. Ne vem zdaj, če nimam pravega zaporedja ali kaj je narobe!? Sem pa tudi re-instaliral windows. Hvala in lp, Tim Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Za začetek lahko probaš zbrisati hungaroring iz locations :wink: Link to post
Recommended Posts