Odisej 5 Napisano December 14, 2009 Share Napisano December 14, 2009 ...So pa še nekateri drugi razlogi,ki so me zmotili že po prvi dirki in pa na današnjem treningu ampak jih bom spregledal. Fino bi bilo, če bi nam jih zaupal....če ne drugega da kaj popravimo ali spremenimo, kar smo morebiti spregledali......lahko? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 16, 2009 Share Napisano December 16, 2009 ja, kaj je Yelo ... kaj je narobe? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 16, 2009 Share Napisano December 16, 2009 A mogoče kdo ve kako se omogoči varnostni avto v rft modu? Z bračičem sva neki probavala sam nama ni nč pametnga ratal.. Link to post
Oxy 11 Napisano December 16, 2009 Share Napisano December 16, 2009 Ja jaz bi ob strinjanju večine in ker imamo takšen futuristični trackpack dal zraven šlajfo pa da vidimo kako bo. Od nekdaj sem si jo hotel sprobat na netu z f1 avti pa da je vsaj ene 10 dirkačev. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 16, 2009 Share Napisano December 16, 2009 Ja jaz bi ob strinjanju večine in ker imamo takšen futuristični trackpack dal zraven šlajfo pa da vidimo kako bo. Od nekdaj sem si jo hotel sprobat na netu z f1 avti pa da je vsaj ene 10 dirkačev. Ja jest bi se načeloma strinjal s tem, ampak glede na to da je proga dolga 24km, in zajebana k ps bi jih pomoje samo 20% pršlo v drugi krog. Lahko pa če ste drugi za. Z veseljem Link to post
Odisej 5 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 A mogoče kdo ve kako se omogoči varnostni avto v rft modu? Z bračičem sva neki probavala sam nama ni nč pametnga ratal.. Zakaj bi ga pa imeli? Da mal popestrimo? Link to post
Odisej 5 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Lahko jo damo, samo bo pomoje polom...ker tako ali tako folk skoraj ne testira. Da pa si zapomniš vse zavoje na 24km pa rabiš kar ogromno krogov. Poškodbe pa izklopimo ker drugače bo res tako, da bo manj kot polovica prišla do drugega kroga...ker...ali si predstavljaš da ti v prvem zavoju odleti prednje krilo, potem pa 24km (5 navadnih krogov F1 steze) pelješ brez prednjega pluga .....nevem no..... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 jest sem za vsako pisto na kateri se vozi od 4 prestave navzgor Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 A mogoče kdo ve kako se omogoči varnostni avto v rft modu? Z bračičem sva neki probavala sam nama ni nč pametnga ratal.. Zakaj bi ga pa imeli? Da mal popestrimo? boš videl .. kaj se dogaja na ovalih .. ko vsi mislijo, da je to čist na izi :) SC bi moral biti sicer pa se kr bojim, kakšna zmešnjava bo na ovalu, ker jih večina sploh ne ve kako se tam dirka .. vsaj tako si mislim ... zakaj, ker sem sam 2 leti dirkal na ovalih - NASCAR in ni vse tako enostavno in brez pravil, kot se zdi. Link to post
Odisej 5 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Ok....sej SC bi bil tudi na drugih stezah prava popestritev.... Link to post
T7ank 16 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Odisej, saj je le par takih ovinkov, kjer ne moreš flatout. Pomoje si jih lahko tisti, ki ne pozna proge zapomni v 4-5 krogih. Link to post
Khorne 4 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Mah meni tudi šlajfe ni nevem kaj, da bi ga vozili z F1. ČE že potem raje s kakimi avtomobili... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Z varnostnim avtom:) Link to post
SchumacherM 58 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 Uf, Nordschelife je ena prvih prog ki sem jih na rFactor vozil...že kakih 150 krogov sem naredil...in je zelo dobro ko veš kakšni zavoji si sledijo. Zahtevna je pa ko vrag. Link to post
SchumacherM 58 Napisano December 17, 2009 Share Napisano December 17, 2009 RFT ma očitno zelo komplicirano glede SC. če se ga sploh da uporabljat kot je v resnici. Link to post
Recommended Posts