Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

...So pa še nekateri drugi razlogi,ki so me zmotili že po prvi dirki in pa na današnjem treningu ampak jih bom spregledal.

Fino bi bilo, če bi nam jih zaupal....če ne drugega da kaj popravimo ali spremenimo, kar smo morebiti spregledali......lahko?

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ja jaz bi ob strinjanju večine in ker imamo takšen futuristični trackpack dal zraven šlajfo pa da vidimo kako bo.

Od nekdaj sem si jo hotel sprobat na netu z f1 avti pa da je vsaj ene 10 dirkačev.

Ja jaz bi ob strinjanju večine in ker imamo takšen futuristični trackpack dal zraven šlajfo pa da vidimo kako bo.

Od nekdaj sem si jo hotel sprobat na netu z f1 avti pa da je vsaj ene 10 dirkačev.

Ja jest bi se načeloma strinjal s tem, ampak glede na to da je proga dolga 24km, in zajebana k ps bi jih pomoje samo 20% pršlo v drugi krog. Lahko pa če ste drugi za. Z veseljem [it]

Lahko jo damo, samo bo pomoje polom...ker tako ali tako folk skoraj ne testira. Da pa si zapomniš vse zavoje na 24km pa rabiš kar ogromno krogov.

Poškodbe pa izklopimo :D ker drugače bo res tako, da bo manj kot polovica prišla do drugega kroga...ker...ali si predstavljaš da ti v prvem zavoju odleti prednje krilo, potem pa 24km (5 navadnih krogov F1 steze) pelješ brez prednjega pluga icon_jel2.gif.....nevem no.....

A mogoče kdo ve kako se omogoči varnostni avto v rft modu? Z bračičem sva neki probavala sam nama ni nč pametnga ratal..

Zakaj bi ga pa imeli? Da mal popestrimo?

boš videl .. kaj se dogaja na ovalih .. ko vsi mislijo, da je to čist na izi :) :) SC bi moral biti sicer pa se kr bojim, kakšna zmešnjava bo na ovalu, ker jih večina sploh ne ve kako se tam dirka .. vsaj tako si mislim ... zakaj, ker sem sam 2 leti dirkal na ovalih - NASCAR in ni vse tako enostavno in brez pravil, kot se zdi.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...