DenIIs 0 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Tut jaz vozim brez, ker to kaj moj volan proizvaja ni podobno FFB-ku. A ste danes za eno testno dirko? Samemu se mi ne da na dolge razdalje furat. Link to post
Yelo 36 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Če pa vedno prehitro odideš! Počakaj do konc treninga in če nas je dovolj pol odpeljemo dirko! Tak mamo! Link to post
DenIIs 0 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Če smo pa 3 na serverju, potem nima smisla dirke peljat. Vsaj 5 bi nas moralo biti. Link to post
Yelo 36 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Vem ja! Samo včasih se nabere proti koncu. Link to post
Khorne 4 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Yelo tnx za video! Mogoče pridem danes na trening... se vidimo. Link to post
reno 37 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Zdej sm se spomnu, ko sem videl filmčk, da se je yelo pritoževal nad zaostankarjem, ker je zaradi zaostankarja zadel ob ograjo in potem moral čakati dodatne sekunde v boksih, da so popravili tisto kar tako ali tako ne morejo. To se da izklopit in potem tega ne naredijo in postanek ne traja dlje kot bi moral. Jaz to naredim tako, da med vožnjo spremenim zahteve za postanek tam kjer nastavljaš koliko goriva želiš, gume itd...med drugim je na koncu možnost "do not repair damage". Mogoče nekateri tega niste vedeli in mu bo ta informacija koristila. Link to post
Yelo 36 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Izklopiš takrat,ko ti avto še normalno dela kljub poškodbam! Če pa vidiš da ni več to kar bi moralo biti pol pa moraš pustit,da se popravi. Link to post
reno 37 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 No sej sam suspension problem ali kaj podobnega ti ne morejo popravit vsaj meni ga nikoli niso. Menjajo ti gume, krilca pol se pa zadeva konca. Link to post
Yelo 36 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Zaostankarji so pa tako ali tako problem. Če se natančno filmček pogleda se vidi kako ena Toyota brez prednjega kolesa pelje kar mimo boksov. To mi ni glih logično no! Link to post
reno 37 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 Haha temu sm se tud jaz smejol . Kdaj boste dons kej na serverju? Link to post
TimHo 0 Napisano September 1, 2009 Share Napisano September 1, 2009 jas pridem zaj malo... Link to post
Yelo 36 Napisano September 2, 2009 Share Napisano September 2, 2009 En Red Bull in ena Honda sta prosta! Tak da......če koga zanima se lahko prijavi. Link to post
Odisej 5 Napisano September 2, 2009 Share Napisano September 2, 2009 .....šel server v cvetje? Link to post
Khorne 4 Napisano September 2, 2009 Share Napisano September 2, 2009 meni je ja. Pa pi*** pa tako voljo sem dobil. Link to post
Recommended Posts