Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

No dirka je bila kot sem tudi pričakoval ena sama polomija. Že sama štreka mi je [buzara] da ima toliko bugov pa si nisem mislil.

Škoda da nisem videl pogovorov o benzu bi potem lažje nastavil količino bencina za dirko.

Bi pa prosil za naslednje dirke če bo kdo opazil nepravilnosti naj jih napiše na forum da bomo vsi vedeli zakaj se gre.

Ja očitno bodo tokrat časi počasnejši kakor v realnosti. Jaz pričakujem, da se bodo časi izboljšali do nekje 1.48.xxx. Tisti boljši do 1.47.xxx. Hitreje pa mislim, da težko. Vsaj tako jaz mislim.

Jaz sem postavil 1.45.5xx s 60l benza trenutno ampak mislim, da sem včeraj naredil napredek pri nastavitvah in sem lahko se hitrejši. Ta čas sem postavil brez problemov. Sam imam občutek, da je tukaj res pomembna bolj natančna vožnja kakor pa nastavitve. V Valenciji sem dosti napak delov pa sem bil še vedno hiter tukaj si tega enostavno ne moreš privoščiti.

Res je ja....če naprimer ovinek odpelješ s 230 ali pa 260 je kar precej razlike v času. Nastavitve tukaj so pomembne, ker mora avto lepo držat v hitrih ovinkih. Skratka moja 7 prestava počiva (sej bom poštimal to), samo mi je zanimivo ko v 6-ti pridem na koncu ravnine do 309km/h potem pa naprej.

So pa tukaj robniki bolj jebeni [Jaoo]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...