Yelo 36 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 No........bomo videli kako bo,ko bo FSONE09 mod gotov! Sicer bi pa v naslednji sezoni lahko izklopil še ostale pomoči,ki jih še imamo. Se pravi TC in pa pogled bi bil iz dirkalnika. Dolžina dirke mi je kar ok čeprav se tudi 100% ne bi branil! Je pa pri 100% dirkah problem čas,ker skoraj 2 uri presedet in bit skoncentriran ni kačji mašelj! No........o tem in ostalem se bomo pogovarjali po končani sezoni. Je pa dobro razmišljat že naprej kaj bi se dalo še pošlihtat oziroma spremenit. Link to post
reno 37 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Naslednje leto izide formula 1 od codemastersa mogoče bo pa una boljša izbira . Link to post
Yelo 36 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Se dost govori o tej F1 ja! Samo kolk se tako pogovarjamo z kolegi se mi zdi,da glih neke tople vode ne bodo iznajdli. Bomo videli,ko bo izšla kaj bodo ustvarili. Pustimo se presenetit! Link to post
Odisej 5 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Upajmo da bo dobra...sicer je pa to kar imamo sedaj res odlično. SPA, ki jo bomo vozili je v trackpacku (nisem še preveril)? Link to post
spinner 0 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Za pogled iz dirkalnika pa sem malce proti Namreč dosti težje je vozit, sploh če nisi navajen. Če se že izklopijo pomoči, naj se izklopijo počasi in šele nato mogoče pogled iz dirkalniika čeprav nisem za to. Drgač pa nevem zakaj bi šli na codemasters, ker če nas bo 20 gor bo sigurno lag. rFactor je glede tega najboljši in mislim da je to najbolj pomembno, da so pingi majhni. lp Link to post
Odisej 5 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 res je, pogled iz dirkalnika je totalno mem...nevem no, meni tako ni užitka vozit. Link to post
Yelo 36 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Pogled iz dirkalnika pomeni višja težavnost in nič drugega. Sicer pa,ko sem se sam preizkusil v profi ligi je bil pogled tudi fiksiran na pogled iz dirkalnika kar mi ni bilo všeč. Ampak po dveh dneh se navadiš in ni nobenga problema več. Tak da to ni neki bav bav! Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Vseh pomoči nobena liga ne prepove. Auto clutch je povsod vklopljen. Celo na Virtual Racer, ti ki imajo privat mod LMT..ker brez tega bi ob vsakem vrtenju avto preprosto ugasnil... Jaz se vam zagotovo pridružim v prihodnosti, samo da nek spodoben volan dobim..denarja treba nekaj nabrat.. Pa kar se tiče kamere v kokpitu, jaz osebno mislim da je dokaj kul, če so le ogledala na vidiku od bolida in če ni narejen pogled preveč realističen, se pravi da preveč trese, miga ali premika.. Drugače pa tudi sam dostikrat na fuš ko vozim uporabim ta položaj kamere...je pravzaprav zelo zanimivo. Link to post
Khorne 4 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Jaz iz kokpita nekako ne znam vozit... no ni mi bilo še treba pa zato nisem kaj veliko peljal s to kamero. Kar se pa tiče pomoči... jaz že zdaj vozim brez TC-ja... čim prej tem boljše! Link to post
play 502 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Khorne lepi filmčki, le tako dalje! Link to post
Yelo 36 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Kaj se sklopke tiče je logično,da ostane vklopljena kot pomoč. Tudi sam še nisem opazil lige v kateri bi to izklopili čeprav,če si pazljiv gre tudi to. Je pa zelo težko celo uro obdržat avto pri življenju še sploh,če si dost v duelih. Glede pogleda iz kokpita in tresenja se pa da tudi to popravit oziroma nastavit mislim da v prl failu. Vsaj tako smo vsi naredili v ligi kje sem pred časom sodeloval in tresenje je bilo minimalno. Je pa res,da če to ne nastaviš je skoraj nemogoče peljat. Link to post
reno 37 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Presenečen sem nad tem, da vam pogled iz cockpita ni všeč . Vsak profi more iz cockpita vozt . Jaz vedno vozim iz cockpita nasprotno iz TV cockpita mi ni prav nič všeč. Link to post
spinner 0 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Sam nevem če je lih isti pogled iz cockpita kot v realnosti. Men se zdi da je voznik mal vseen višje kot maš tle kamero. Link to post
cresh 0 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 kva a pol je dons dirka al ne? fake dirka, ne taprava Link to post
Yelo 36 Napisano August 5, 2009 Share Napisano August 5, 2009 Če bo pol bo ob 21:00! Kolk bo pa voznikov pa nimam pojma! Če bom imel čas oziroma,če bo tekma slaba se bom ziher oglasil! Link to post
Recommended Posts