Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Andrej dobro bi bilo ja. Samo dvomim, da bo udeležba. Saj včasih vozimo-jo pa jih je ene pet... Ubistvu bi lahko imeli vsak drugi dan dirke, ne... server je postavljen non stop. Dobro bi bilo, če bi se vsak dirkač udeležil vsaj dveh, treh trening dirk, da se dobi ta občutek, kajti potem se pa kdo v nekoga zabije v prvem ovinku pa se čudi kaj je storil narobe, a ne ve pa, da je imel recimo hladne bremze in gume... No samo glede zadnje dirke pa nimam kaj reči! Odlično vsi!

Gremo se zmenit za en datum ja...

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Jaz sem skoraj vsak dan na serverju po osmi uri zvečer pa moram rečt,da ni glih neke gužve.

Če nas je 3-5 je že veliko.Največkrat sem pa kar sam! Tak da se treningi na serverju zelo slabo obiskujejo se pravi se tudi bolj malo trenira. Po moje!

Saj bi se lahko vsak dan dirka odpeljala,če bi nas bilo dovolj za neko povprečno dirko.

Če nas je pa malo pol pa res skor nima smisla trening dirke vozit. Jaz ne rečem,da je treba vsak dan bit na serverju,samo malo več obiska si bi pa ta server res zaslužil glede na to,da je "zastonj".

Sploh pa ta dirka oziroma proga zahteva kar nekaj treninga,da jo spoznaš oziroma,da jo naštudiraš. Predvidevam,da bodo na dirki kar lepo leteli deli dirkalnikov po zraku glede na to,da je celotna steza obdana z betonsko ograjo in da so izletne cone redke in male.

Kaj se pa podatkov iz programa MOTEC tiče pa je tako,da ga ne uporabljam oziroma ne delam prek njega nastavitve. Samo zanimalo me je kako deluje in kaj se vse da videt. Da bi se pa posebej poglabljal še v te podatke se pa tudi meni ne da.

Jaz bi pa eno malo bolj zanimivo dol vdaro. Npr. eno nenavadno pisto ki jo vsi poznamo pa naredimo dirko bolj za hec in zabavo. V mislih sem imel šlajfo kaj mislite.

Kaj pa vem! Meni v sami sezoni ni glih za neke druge steze vozit. Se raje ubadam z prihajajočo v koledarju dirk. Neke druge steze se lahko vozijo po končani sezoni oziroma pred naslednjo sezono. Tako pač jaz mislim!

jaz bi imolo vozu meni osebno najboljša :). Drgač pa tudi jaz že malo probavam valencio. Predvsem preizkušam nastavitve. Ni mi ravno všeč tale proga. Se pa že veselim Spa :P.

Spa je itak vrhunec sezone. icon_ok.gif Moram priznati, da tut meni ni bila ravno priljubljena tale Valencija, vendar pa sem po nekaj odpeljanih krogih svoje mnenje spremenil in moram rečt, da je proga fantastična. icon_dance.gif

Sem pa ZA testno dirko v prihodnjih dneh oz. tednih.

Poglej v mapi Locations,če imaš slučajno kakšno progo Valencia zunaj mape Fsone_Track_Pack!

Če je zunaj in je po možnosti še ista kot v mapi Fsone_Track_Pack pol to izbriši!

Upam pa,da si drugi del trackpacka prav inštaliral oziroma,da si vse proge,ki so bile v trackpacku 2 prekopiral v mapo Fsone_Track_Pack!

Men je muska ql :) Billy Talent

Edin škoda da nisi dal uno prehitevanje kjer sm dva prehitu :D Dal si pa uno kjer sm se razbou pa mi je spet pritisk dvignal k ne morm verjet kašno napako sm naredu :D

Lep video drgač svaka čast. Edin par priimkov je napačnih :P jaz sem SAbotin in ne SObotin :P

Pa mislim da pri Mesariču je napisan Maserič.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...