Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Godlar a je mozno, da se naslednjic naredi film z boljso kvaliteto slike in po moznosti, da ga lahko povlecem in v miru pogledam iz diska? :). Problem je namrec, da je tale flash player zanic in filmcki ne delajo najbolj tekoce vsaj meni ne :S.

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ne bom se pritožil Andrej, zgodilo se je po neumnosti in ker si nov naj ti bo. To se v ospredju ni dogajalo in se ne sme več. Škoda, taktiko sem imel dobro, mogoče celo za sam vrh, jebat ga [smoke]

Boljšo kvaliteto oziroma tudi HD zna narediti Yelo. Ker ga tokrat ni bilo na silverstonu, sva se zmenila, da bom jaz naredil. Kar se tiše pa downloada si bi lahko dal dol youtube downloader samo te filme, ki jih jaz delam niso za na yloutube, ker so predolgi (do 10 min lahko gre še na youtube). Mogoče če boš našel kakšen drug downloader... Jaz sem ponavadi s to kvaliteto ne špilam, ker ne znam točno oziroma nisem še probaval, ker so videji potem krepko večji... Pri meni to potem predolgo traja. Tisto, ko ti pa šteka ne vem točno zakaj... ampak ponavadi začne štekati, če povečaš okno na celoten zaslon, ne?

Lp

Sprejmem opozorilo.

Razlog: V Postojni je bila včeraj otvoritev novega hotela Kras in je bilo zelo živahno; hostese, free balantines, mična dekleta in še kaj bi lahko naštel. Posledica je bila nezmožnost vožnje saj FIA ne dovoli da so dirkači vinjeni :)

Nekdo je predlagal da je pijanost oproščen izpust dirke. Se strinjam s tem, ker sicer mi je zelo žal da nisem uspel dirkat, četudi bi se vozil daleč zadaj, po drugi strani je bilo pa včeraj svetovno!!!

lp

Z izidom sem kar zadovoljen kajti pokazal sem nek napredek še 2s sem pod vrhom.

Škoda mi je edino nesreče s Fortuno sej nevem kerim ampak vozil sem v sendviču obeh bratov nakar prvega odnese in obrača sredi proge jaz nisem mogel nič in tako sem imel dirko uničeno.

Čestitke Troštu, ki dokazuje, da je INDIA edina država katere recesija ni prizadela!

Keep up good work delam na tem da se ti prdružm [champ]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...