Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ma fantje pejte nekam.

A resnično NIHČE od vas ne uporablja Logitech MOMO volana? Samo G25 pristaši?

Sem prečesal celoten splet in ne najdem nikjer nič konkretnega.

Jest tudi ne vem, kaj bi ti rad? Sedaj imam G25 sem pa prej imel MOMO-ta in vse tiste

nastavitve so če mene vprašaš le za tvoj občutek ... avto zaradi tega nič bolj ne zavija al kaj

podobnega. Naštimaš si FF in to je to ... pol pa trenirat vozit :)

Nič ne rečem da morda MOMO ni crap. Samo preden bom odštel 230 eur za volan s katerim naj bi bil 1s hitrejši na krog, bom skušal izstisniti MAX it MOMO-ta. To pomeni, da dokler ne bom 99%, da so moji časi slabši zaradi njega, njegovih performansov, ne bom menjaval. ZA sedaj imam občutek, da se ga da še precej prilagodit in nastavit, tako da bom imel čimboljši filing za vožnjo. Problem je le, ker sam nimam volje se s tem ukvarjat iz nule in sem upal na kak feedback od vas.

Se je sploh kdo od vas z njim "zajebaval" do neke stopnje ali ste preprosto vse po default furali in zaključili da je crap? Ker je razlika.

To da so kr za sekundo hitrejši sploh ni res..prej sm imeu wingmana pa ni blo ravn sekunde razlike..neki je pa res..sam je momo precej boljši volan kot pa wingman..

Bimster dej me dodej na msn in ti use pošljem.odlične nastavitve za ffb narejene za momota, še bolš delajo na g25..naredu jih je en dirkač f1 na vodi.

S temi nastavitvami sem pridobil okoli pol sekunde na hitrosti,in veliko lažje je ujet zadek dirkalnika.(tu to niti ni tako zelo potrebno)

Lep pozdrav!

Pol so pa bolj švoh nastavitve, če si pridobil samo pol sekunde. Mogoče bi mogu tale dirkač f1 navodi na ASFALT prešaltat. :mrgreen: Mal heca

Drugače bi se pa kar strinjal s Killer-B-jem glede boljših časov. Tut jaz sem zboljšal po cca. 1 sek. Nekje malo več, drugje pa malo manj ampak razlika je očitna. Pri Richard Burns Rallyu tut po 10-15 sek. na stage.

Bimster dej me dodej na msn in ti use pošljem.odlične nastavitve za ffb narejene za momota, še bolš delajo na g25..naredu jih je en dirkač f1 na vodi.

dej še meni pošlji...da vidim razliko.

dej še meni pošlji...da vidim razliko.

sej bi če bi vedu kdo sploh si.

Zaradi odsotnosi izključeni iz prvenstva:

Tomaž Jevšovar

Prvo opozorilo:

Simon Ses

Andrej Arh

Uroš Rovan

Mitja Požar: ko boš registiran v GPCOS sistemu in ko te bo videt na serverju, se bomo pa menili :arrow: do takrat pa je prijava preklicana.

Jaz sem bil cel teden na terenu, v nedeljo mi je pa strela v modem in ... usekala, tko da nisem imel šanse sporočit. Itak pa mislim da je videt, da sem resen, ker vse ostale dirke vozim.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...