maf 21 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 No, f1 ni vsakdanji promet, tk da so ogledala namenjena temu, da spremljaš nasprotnika (če prehiteva oz. kok deleč je, da greš na obrambno linijo itd.), nikakor pa ne temu, da boš zarad njega bremzu (in pospeševal) tako da bo njemu prov. Tisti ki je zadaj more vedno prilagodit vožnjo tistemu spredi in če se mu zakanta v rit je to 100% njegova krivda. Link to post
Odisej 5 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Se strinjam. Monako je tako ali tako specifičen in ni veliko prostora, no ga praktično ni. Tisti, ki brani pozicijo ima sicer prednost ker v večini primerov spredaj ni nič. Ve pa se tudi kaj lahko in kaj ne sme počet. Enako velja za tistega, ki želi prehiteti. Skratka, če komu kaj ni bilo všeč in misli da so bila kršena pravila so za to pritožbe, ki se bodo obravnavale. Treba se je pa zavedat, da se dirka in da formula nima žmigavcev Link to post
Yelo 36 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Saj sem že v filmčku oziroma napovedi nakazal,da je v Monacu potrebna tudi sreča. Nič ti ne pomaga da si hiter,ko pa je pred tabo počasnejši voznik,ki brani svojo pozicijo. V Monacu je pač tako,da je treba čakat in čakat na napako voznika,ki brani svoj položaj. Če se le da moraš bit zelo zelo blizu da lahko napako hitro izkoristiš! Ali pa,da se ga rešiš pri postanki v boksih. Da bi se nekdo,ki brani pozicijo preprosto umaknil in te spustil naprej........to pa je že znanstvena fantastika. To je pač Monaco in v Monacu lahko pol dirke pripišeš sreči ali nesreči! :wink: Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Treba se je pa zavedat, da se dirka in da formula nima žmigavcev ma sej vem da ni žmigovcev ... jest sem mu blendal, pa vseeno ni opazil Link to post
MirO 67 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 glede na to ,vsaj tako kaže , da ste bolj novinci v F1 , se ne bom uradno pritožu , ALJOŠA BAROVIČ - moj začetek 9 kroga in tvoj izhod iz boxa ?, nevem kam si gledal, tm nimaš kaj iskat na stezi. MATEJ PLESNIČAR a ti nimaš ogledal , moj 21 tvoj 20 lap , pa ti, brez prednjega spojlera , pa neki divjaš namest da bi se umaknu Vsaj opravičila bi se lahko tukaj Link to post
Khorne 4 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Fantje za te sumljive situacije je poseben topic! Da nam ne bo Maxl spet zaklenil foruma heh. Link to post
Yelo 36 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 No ja...........tudi nekateri izkušeni vozniki so prevozili črto ob izvozu iz boksov! Glede na to,da ima sama verzija proge zelo ozek pas za izvoz (zdi se mi da imajo druge verzije malenkost širši izvoz) ne bom pisal uradnih pritožb na te napake. Na ostalih progah pa se bo to 100% kaznovalo! Tak,da novinci pa tudi še nekateri že ustaljeni vozniki naj si podrobno preberejo pravila! Pogovarjanje oziroma pisanje med kvalifikacijami in dirko pa se bo od sedaj naprej kaznovalo. Vse kaj vas pred dirko zanima povprašajte med uradnim treningom pred dirko. Osnovne informacije so pa tako ali tako na forumu pod temo F1 Informacije in pa na SloRacing strani pod temo F1! Link to post
Mouly 2 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 MATEJ PLESNIČAR a ti nimaš ogledal , moj 21 tvoj 20 lap , pa ti, brez prednjega spojlera , pa neki divjaš namest da bi se umaknu Vsaj opravičila bi se lahko tukaj Ne, na žalost na Ferrariju ni ogledal, oziroma so, samo se ne vidijo iz kokpita! No glede umikanja, bi pa lahko tud tisti ki prehitevete za krog bli mau bul strpni! Takrat ko si bil ti za mano Miro, se mi ni zdel dober prostor za umikanje! (mislim da je blo to nekje v zadnjem delu kroga, če se ne motim) @Bimster: Jst mam volan Logitech Momo Racing, ampak nevem kaj je tle zakompliciranga! Daš force feedback type: wheel, force feedback effects: full, pa strenght daš -100%, potem si pa sm še tipke narihtaš pa maš! Link to post
MirO 67 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Hja, poglej si replay, pa pol govori o strpnosti in ne govori na pamet Link to post
MirO 67 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 ja iz kokpita jih pa res ni , sam je pa plava zastavca , in bejž za rob , in to hitro Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 z tipko 3 se doda lahko še 2 ogledala, da jih imaš pol 3 vidiš vse zadaj sam včasih je res bolje kr vse ugasnit in se mal neumega narediti Link to post
Khorne 4 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Fiti, tako je pri vseh drugih dirkalnikih razen pri Ferrariju heh. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 z tipko 3 se doda lahko še 2 ogledala, da jih imaš pol 3 vidiš vse zadaj sam včasih je res bolje kr vse ugasnit in se mal neumega narediti ja točno tak..tut jest furam iz kokpita in si lahko naštimaš virtual mirrors...v tvojm .plr file-u....use se da če se hoče. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Fiti, tako je pri vseh drugih dirkalnikih razen pri Ferrariju heh. No to ne vem, a je keri bug pol v igrici?? Ali pa je ferrari res u k.... Link to post
Recommended Posts