gregor vodicar 476 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 ja naredu sm ene 4 kroge..začeu z bencinom za 15 krogou in zadnji krog je biu 1.13.xxx..tko d sm še precej zadej..no za prve 4 kroge je kr uredu A se pozna kej če se boost spreminja? hehe..ja sej bi blo fajn če bi res mel kers..bi blo potrebno fajn pazit kje pokurš tistih 6s. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Imam en problem..zdele sem bil na serverju še z dvema dirkačem(sm pozabu imena..no pa sej nima veze) Jest furam v pogledu cockpit(iz pogleda dirkača) Red Bull ima zelo na široko postavljena ogledala in jih nikakor ne vidim. A kdo ve kako bi se to dal rešit? CTDP vem d ma šanso pr upgradih d daš tm "forwarded mirrors" in se ti postaujo bl naprej tko d komot vidš kaj se dogaja uzat.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Pod 1:12 gre Edit: Pod 1:11 gre Res gre..Drugače pa glede nastavitev..so in niso pomembne..če ne furaš 100% na maximum niso pomembne,če pa furaš na ful potem pa so ful pomembne..tak je usaj moj dosedanji občutek.Ko sem probal setupe od yelota je blo problem nardit 3 kroge čiste..k sm pa mal spremenu pa brez problema.. Lp Link to post
Khorne 4 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Gregor, midva sva vozila...(Tim Godlar-Williams)... jaz z ogledali nimam problemov saj vozim s Tcam. Za tvojo težavo ti ne bi znal svetovati. V sredo jaz sploh ne vem, če bom prišel, zato tudi ne treniram prehudo. Zaenkrat imam čas 1.11.4xx, seveda bi šlo še bolje. Pri meni je problem, da naredim recimo tri dobre kroge pa se počim. Potem pa spet rabim 5 krogov, da pridem notri. Sem se sprijaznil, da Monako ni zame. Drugim pa srečno! Link to post
Pintx 0 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 eh, eni baje norijo okoli 1.10 ... vejetno spet s kersom ... kaj pa vem ... Kolk pa greš ti? Pomoje s bencinom za 20 krogov okoli 1.13.xxx ja js sm zdej tle, mislim da za večino dirk do konca, edin med dopustom me vrjetn na kako dirko ne bo ja zgleda d bomo počas spet vsi stari skup drgač pa sm že kr en čas tle prjavlen, sam ni blo časa, wtcc mi pa ne podpira računalnik edin kar me v monacu moti je šikana po tunelu, nevem kdo je delu tele popravke na stezi sam šikana je pa dost preveč odprta in kr poletiš mimo v ostalih verzijah je dostr bolš! dobr pa te ograje pr šikanah so brezveze postavlene, itak so drgač polcaji pa te dvigne al pa zasukne tak d nične pridobiš če sekaš Link to post
Yelo 36 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Se strinjam ja kaj se ograj in pregrad tiče! Še bolj nerodno je to,da če že sfališ šikano oziroma si prepozen pol odletiš v to nepotrebno steno in avto je fuč! Ležeči policaji so dost bolj modra rešitev! Kaj se pa starih voznikov tiče pa mislim,da še Maf pa Dino manjkata al pa sem koga že pozabil,ker je že kar nekaj časa od tega. Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 8, 2009 Avtor Share Napisano June 8, 2009 Zdej ko ste se nabrali vsi tastari na kup, upam da se ne bo nabralo še kaj drugega Sem malce povrtav v zgodovino...naj ponovim, vsaka morebitna goljufija bo strogo kaznovana (+ban). Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Hehe..vem na koga ciljate..Če koga zanima se lahko zmenimo za telemetrijo po koncu dirke kjer se use lepo vidi. Lp Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 8, 2009 Avtor Share Napisano June 8, 2009 Na nobenga nisem ciljav, splošno sem povedal. Dokazovali se boste pa preko relaya (kjer je potrebno postaviti podoben čas). Link to post
Pintx 0 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Se strinjam ja kaj se ograj in pregrad tiče! Še bolj nerodno je to,da če že sfališ šikano oziroma si prepozen pol odletiš v to nepotrebno steno in avto je fuč! Ležeči policaji so dost bolj modra rešitev! Kaj se pa starih voznikov tiče pa mislim,da še Maf pa Dino manjkata al pa sem koga že pozabil,ker je že kar nekaj časa od tega. res je da je še sam 2 dneva do dirke, ampak glede na to da je sam šakana mal počasnejša pa tistih bednih ograj v šikanah ni bli blo možno spremenit verzijo? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Se strinjam ja kaj se ograj in pregrad tiče! Še bolj nerodno je to,da če že sfališ šikano oziroma si prepozen pol odletiš v to nepotrebno steno in avto je fuč! Ležeči policaji so dost bolj modra rešitev! Kaj se pa starih voznikov tiče pa mislim,da še Maf pa Dino manjkata al pa sem koga že pozabil,ker je že kar nekaj časa od tega. res je da je še sam 2 dneva do dirke, ampak glede an to da je sam šiakna mal počasnejša pa tistih bednih ograj v šikanah ni bli blo možno spremenit verzijo? Fsr varianta je ubistvu ista,le brez teh zidou(namesto zida so ležeči policaji) Link to post
Yelo 36 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Kar pustimo tako kot je ker je v tej ligi nekaj novincev in bodo zopet problemi z inštalacijo proge. V bodoče pa se steza lahko zamenja ,če kaj ne štima samo je treba prej vse preverit. Sicer pa so termini dirk trenutno še zelo skupaj mislim da še dve ali tri dirke pol bo pa več časa za pripravo ali posodobitev prog. Link to post
Khorne 4 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Ma saj ``sporen´´ je menda samo Monako ne. Druge proge so verjetno dobre tako, da naj kar tako ostane ja. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 8, 2009 Share Napisano June 8, 2009 Ma saj ``sporen´´ je menda samo Monako ne. Druge proge so verjetno dobre tako, da naj kar tako ostane ja. se strinjam Link to post
Recommended Posts