Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Čestitke Yelo za zmago in pa seveda tudi Janiju in Goranu! Mene je žal izdala povezava in sem po mojih prvih postankih odletel s serverja. Že takrat Robi, ko sem se ti rahlo zaletel v zadek mi je jebalo in si se mi kar prikazal.. oprosti. Upam, da ti to potem ni uničilo dirke glede na to, da si kar počasi vozil...

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

hehe ... počasi .. sej sem imel skos tempo okoli 1.22.300 :) sem pa mal zajebal, ker sem vzel

SOFT namesto SUPERSOFT gume ... mogoče NAPAKA ali pa tudi ne.

Je pa bil ene 2x lag .. ne vem ali pri meni ali kje drugje in možno da si me takrat zadel ... ampak

ni bilo krize.

Imam težave z multiplayerjem... na katerikoli server se poskušam joinat mi vrže error: "Join timed out". A kdo ve kaj je narobe? Mogoče ker nimam originalne igre?

Mislm da ti ti napiše ker geslo ni tapravo! Preveri kakšno je geslo za server pa še enkrat probej!

Imam težave z multiplayerjem... na katerikoli server se poskušam joinat mi vrže error: "Join timed out". A kdo ve kaj je narobe? Mogoče ker nimam originalne igre?

Mislm da ti ti napiše ker geslo ni tapravo! Preveri kakšno je geslo za server pa še enkrat probej!

Sej že predno greš na omenjeni server vidiš, ali je zaklenjen ali ne - mala ključavnica pred imenom serverja. Če je pa če ne veš gesla ni variante da prideš gor ;)

Ne dela na nobenem serverju, niti na odklenjenih ne...

Sej sm ugotovu, da je to verjetno zato, ker mam brezžično povezavo do računalnika (na drugem računalniku, ki je povezan direkt na Siolov modem mi pa dela MP)...

Fora je pomoje z odpiranjem portov, to mi pa ne gre - včerej sm se ene tri ure zaj****** s tem, pa mi ni uspelo :(

Pozdravljeni!

Ali mi lahko kdo pove kakšne čase imate v monacu? Sam sem postavil trenutno najboljšega 1:14:5xx.

Razmišlam, da bi se prijavil, če je še kaj prosto, vendar če mi boste rekli, da vozite 1:12:xxx potem je bolje, da se ne prijavljam :D.

Pozdravljeni!

Ali mi lahko kdo pove kakšne čase imate v monacu? Sam sem postavil trenutno najboljšega 1:14:5xx.

Razmišlam, da bi se prijavil, če je še kaj prosto, vendar če mi boste rekli, da vozite 1:12:xxx potem je bolje, da se ne prijavljam :D.

Ti se kar prijavi...raspon krogov je kar velik...od 1 11 9xx do 1 17 xxx [it]

Joj...ravno včeraj je bil oddan, pa ga še nisem odstranil :oops: ...sej bo po dirki Monaco verjetno nova čistka :)

EDIT: Sem te dal v Renault.

dej mene briši...očitno nebo nič z mojim dirkanjem v sezoni..

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...