Khorne 4 Napisano June 4, 2009 Share Napisano June 4, 2009 Čestitke Yelo za zmago in pa seveda tudi Janiju in Goranu! Mene je žal izdala povezava in sem po mojih prvih postankih odletel s serverja. Že takrat Robi, ko sem se ti rahlo zaletel v zadek mi je jebalo in si se mi kar prikazal.. oprosti. Upam, da ti to potem ni uničilo dirke glede na to, da si kar počasi vozil... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 4, 2009 Share Napisano June 4, 2009 hehe ... počasi .. sej sem imel skos tempo okoli 1.22.300 sem pa mal zajebal, ker sem vzel SOFT namesto SUPERSOFT gume ... mogoče NAPAKA ali pa tudi ne. Je pa bil ene 2x lag .. ne vem ali pri meni ali kje drugje in možno da si me takrat zadel ... ampak ni bilo krize. Link to post
Mouly 2 Napisano June 5, 2009 Share Napisano June 5, 2009 Imam težave z multiplayerjem... na katerikoli server se poskušam joinat mi vrže error: "Join timed out". A kdo ve kaj je narobe? Mogoče ker nimam originalne igre? Mislm da ti ti napiše ker geslo ni tapravo! Preveri kakšno je geslo za server pa še enkrat probej! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 5, 2009 Share Napisano June 5, 2009 Imam težave z multiplayerjem... na katerikoli server se poskušam joinat mi vrže error: "Join timed out". A kdo ve kaj je narobe? Mogoče ker nimam originalne igre? Mislm da ti ti napiše ker geslo ni tapravo! Preveri kakšno je geslo za server pa še enkrat probej! Sej že predno greš na omenjeni server vidiš, ali je zaklenjen ali ne - mala ključavnica pred imenom serverja. Če je pa če ne veš gesla ni variante da prideš gor Link to post
Obi 0 Napisano June 5, 2009 Share Napisano June 5, 2009 Ne dela na nobenem serverju, niti na odklenjenih ne... Sej sm ugotovu, da je to verjetno zato, ker mam brezžično povezavo do računalnika (na drugem računalniku, ki je povezan direkt na Siolov modem mi pa dela MP)... Fora je pomoje z odpiranjem portov, to mi pa ne gre - včerej sm se ene tri ure zaj****** s tem, pa mi ni uspelo Link to post
A. Golja 1 Napisano June 6, 2009 Share Napisano June 6, 2009 naj gre useskup nekam..spet je pršlo nekaj vmes..monaka tut nebom vozu.. s šolo gremo v dolenske toplice..pa glih zdej ko je monako Link to post
reno 37 Napisano June 6, 2009 Share Napisano June 6, 2009 Pozdravljeni! Ali mi lahko kdo pove kakšne čase imate v monacu? Sam sem postavil trenutno najboljšega 1:14:5xx. Razmišlam, da bi se prijavil, če je še kaj prosto, vendar če mi boste rekli, da vozite 1:12:xxx potem je bolje, da se ne prijavljam . Link to post
reno 37 Napisano June 6, 2009 Share Napisano June 6, 2009 Haha ne seri to bi se jaz mogu pretegnt po dolgmu pa počež, da bi dosegu tak čas :>. Že če ko mi uspe pot 1:15 pridt mam občutek, da sem bog . Link to post
McGoga 2 Napisano June 6, 2009 Share Napisano June 6, 2009 prid zvečer na server pa bomo vidl kaj se da nardit Link to post
Odisej 5 Napisano June 6, 2009 Share Napisano June 6, 2009 Pozdravljeni! Ali mi lahko kdo pove kakšne čase imate v monacu? Sam sem postavil trenutno najboljšega 1:14:5xx. Razmišlam, da bi se prijavil, če je še kaj prosto, vendar če mi boste rekli, da vozite 1:12:xxx potem je bolje, da se ne prijavljam . Ti se kar prijavi...raspon krogov je kar velik...od 1 11 9xx do 1 17 xxx Link to post
Pintx 0 Napisano June 7, 2009 Share Napisano June 7, 2009 Dajte mi STR če je možno, vidim da je še edini fraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 7, 2009 Avtor Share Napisano June 7, 2009 Joj...ravno včeraj je bil oddan, pa ga še nisem odstranil ...sej bo po dirki Monaco verjetno nova čistka EDIT: Sem te dal v Renault. Link to post
A. Golja 1 Napisano June 7, 2009 Share Napisano June 7, 2009 Joj...ravno včeraj je bil oddan, pa ga še nisem odstranil ...sej bo po dirki Monaco verjetno nova čistka EDIT: Sem te dal v Renault. dej mene briši...očitno nebo nič z mojim dirkanjem v sezoni.. Link to post
Recommended Posts