Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Diablo v teji ligi se vozi le z volani. To je namen, zato tudi ni prižganih več pomoči... pa glede na to, da smo se nekaj menili, da bi čez čas ugasnili še traction control tako, da ne verjamem, da bi za vaju prižgali dodatne pomoči. Lahko ti rečam samo, da si nabavi volan.. dobijo se za 60€ recimo. Oprosti samo, daj si nabavi volan... potem se uživa na stezi!

Lp, Tim

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Pomoči so kar so ... to je nekakšna simulacija dirkanja in žal je potrebno imeti volan in se

truditi kot se trudijo pravi dirkači. Če bi bile vse pomoči dovoljenje je ponavadi tipkovnica hitrejša kot pa volan ... pa ne me vprašat zakaj ker se mi ne da to razlagat ...

Še TC bomo dali na low biggrin.gif

Treba trenirat in trenirat ... sicer pa ... poglej kaj je bilo včeraj .. vsi ki smo delali napake smo

nekako dobro dirkali med seboj .. kaj pa Yelo - ker je hiter ... se pa neki sam tam spredaj vozi ...

a ni to cist brez veze ... lohk si pol sam narediš server ... dodaš 30 počasnih tekmovalcev, vklopiš vse pomoči in boš glavni na prvem mestu ... icon_buzara.gif a ni to brez veze .. boj mora

biti ;)

mm to ni res da je tipkovnica hitrejša in nikoli nebo!drugič vprašaj se zakaj je Yelo tlko hitrejši njemo odgovarjajo te nastavitve šestnajstim pa ne tak da ne!no jaz sem se samo pozanimo če se bi mogoče lahko kaj dogovorili tak da brez razburjenja!vseeno pa hvala za odgovore

lp

Jz bi se iskreno upraviču Juretu Balgari ker sem se mu v ogrevalnem krogu čist pred koncem zaletev v zadnji del dirkalnika....

EH bil je LAG tako da se nimaš kej oprivičevat,sej jst sem pa mal z Mirkotom butnu se mi zdi :)

aja pisem se Bagari brez L-ja :)

mm to ni res da je tipkovnica hitrejša in nikoli nebo!drugič vprašaj se zakaj je Yelo tlko hitrejši njemo odgovarjajo te nastavitve šestnajstim pa ne tak da ne!no jaz sem se samo pozanimo če se bi mogoče lahko kaj dogovorili tak da brez razburjenja!vseeno pa hvala za odgovore

lp

a ti povem zakaj je tipkovnica hitrejša .. seveda jo moraš najprej natrenirat u piko .. pol pa ti pri avtu hitreje postavi kolesa naravnost kot pri volanu in stem je manj upora na gume in avto hitreje pospešuje .. sedaj, ali si ti tolk dober ne vem ... sam če bi pa imel še vse pomoči .. pol je tipkovnica že lahko hitrejša - vse je na koncu itaq odvisno kdo jo uporablja.

Mene doma tamali ki ima 9 let pri NFS tako oplakne na tipke da mi ni jasno ... res, da je tisto arkadna igra in na volan ne bi mogel biti nikoli tolk natreniran.

kar se pa Yelota tiče .. jest mislim, da je nadrkan ... lohk se motim, sam dvomim .. je pošten

možakar .. no vsaj bil je

ja zanimivo , tudi pri men je zmankal voznikov na koncu ogrevalnega kroga za 2-3 SEK( k sreči sem si pustil dovolj prostora pred seboj) potem pa do konca dirke, vse OK icon_ok.gif, sem že spet T-2 preklinjal [Jaoo] no zdej vidim da niso oni krivi :oops:

ja zanimivo , tudi pri men je zmankal voznikov na koncu ogrevalnega kroga za 2-3 SEK( k sreči sem si pustil dovolj prostora pred seboj) potem pa do konca dirke, vse OK icon_ok.gif, sem že spet T-2 preklinjal [Jaoo] no zdej vidim da niso oni krivi :oops:

ne ne ... vsi smo imeli trenutek mrka

Kako pa zaj naprej pubeci ko fsone trackpack nima noter proge Shanghai.

Za katero se bomo zmenili da bo za vse ista.

ja Khorne , a si jo pa že probal [owje]

je katastrofa od proge icon_jaooo.gif

sem ravno sprobal , hm men je kr tm neki , brez kakršnih oznak na asfaltu, kao da je neka demo varijanta , ja sicer je pa za vse enko ane , se pa lahko dogovorimo za kakšno bolj normalno varijanto , sej jih je dost [ok]

kar se pa Yelota tiče .. jest mislim, da je nadrkan ... lohk se motim, sam dvomim .. je pošten

možakar .. no vsaj bil je

Kak to misliš....no vsaj bil je!? :(

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...