Ale 472 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Včeraj po dirki sem poslal svoj setup še prisotnim na serverju pa me zanima,če ste ga sprobali in kako je bilo potem z vašimi časi? Jaz nisem nič dobil. No, mogoče sem, pa sploh ne vem. Kje se to sploh pogleda? A na tole vprašajne mi pa nobeden ne bo odgovoril. :cry: Yelo, dej pošli setup še meni, da probam. kurent.ales@gmail.com Hvala Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 greš v setup in pogledaš v mapo Received se mi zdi Ampak, sedaj je to prepozno, moraš takrat ko smo še na serverju Link to post
Ale 472 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 greš v setup in pogledaš v mapo Received se mi zdi Pa sej to sem probal odpret, pa ni šlo. "Tipka" kjer piše Recived je bila siva in sploh nisem imel opcije izbrat. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 ja vidiš ... firewall moraš odmaknit joke ... ja ne vem, moralo bi delati. Link to post
MirO 67 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 ALE , dej mal nazaj preber kaj sem ti napisal RECEIVED FILE ni za tipko , je mapa kjer so vsi setupi in jo šele takrat naredi ko ti kdo pošle setup vendar je trenutna , dokler si v igri , pol je ni več ko greš iz igre, pa sej ti bomo v igri povedal kje je , lp Link to post
Khorne 4 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Ej, dajte mi nekaj povedati! Kater volan naj si kupim? V mislih imam Logitech MOMO, bi bil pa pripravljen dati tudi za G25, če je toliko boljši, kot pravi cena. Pa zanima me še, če imate vi na volanih naštimane vibracije in pa FFB, ker jaz na mojem volanu sploh nimam ne vibracij ne ffb. Ja... star je že. No ubistvu je od kolega, samo bog ve kaj je on delal z njem. Moje mnenje pa je, da pri simulacijah morajo biti vibracije in pa ffb, saj drugače ne čutiš avta, ko ti ga odnaša in tako šele kasneje odreagiraš in se pozna na času. Hvala, LP Link to post
Killer_B 87 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Jst sm imel prej MOMO-ta in sem zdaj kupil G25 in moram reči, da je vreden vsakega EURa. Sicer MOMO ni bil slab, vendar se ne more primerjati z G25. FFB je v G25 super močan in tako natančno veš, kaj se dogaja z avtom. Brez FFB si sploh ne predstavljam kako bi lahko vozu. Link to post
Khorne 4 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Hvala za informacijo! No, jaz sem se nekako navadil, samo sem ponavadi recimo 2, včasih pa tudi 3 sekunde za prvim in nekako za kakšno sekundo krivim tudi volan... heh. Link to post
Yelo 36 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 G25 se brez debate splača vzet! Sam volan deluje zelo dobro pa še vzdržljiv je po moje dost bolj kot ostali volani,ki so trenutno na trgu. Meni ni žal! Edino kaj pogrešam je mogoče to,da je premalo tipk na samem volanu. Na starem sem imel 10 komand na samem volanu plus menjava brzin gor dol in to me je na začetku malo motilo. No.....pa saj se navadiš! Link to post
Killer_B 87 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Mene je tudi malce motilo, da je premalo tipk....ampak sem zdej še menjalnik pršraufal zravn tko da to ni več problem. Problem je zdej zapomnit si vse te tipke za 3 različne špile Link to post
Yelo 36 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Ja predlagam ti,da si kar na volan gor napišeš! hahaha Ja to pa zna bit zmešnjava ja. Si predstavljam! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 momo je bl tko tko .. ni slab, sam če se neki hočeš iti, pol G25 Link to post
silverfox1973 4 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Ja predlagam ti,da si kar na volan gor napišeš! hahaha Ja to pa zna bit zmešnjava ja. Si predstavljam! Jaz tudi predlagam da kupiš G25. Kar se dodatnih gumbov tiče poglej malo na tole stran http://touch-buddy.com/forums/index.php, lahko pa rešiš zadevo hardwaresko z dodatnimi gumbi! Link to post
Khorne 4 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Tnx. Zdaj mora pa samo še stara mama kaj plunt, potem ga bom pa tudi jaz imel. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 dejte mi povedat...a ste v resnici kej hitrejši z G25 kot pa prej z Momo al kar kol ste mel pred G25...verjamem da je bolš pelat, ampak me zanima če se kej na času pozna? Link to post
Recommended Posts