Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Včeraj po dirki sem poslal svoj setup še prisotnim na serverju pa me zanima,če ste ga sprobali in kako je bilo potem z vašimi časi?

Jaz nisem nič dobil. No, mogoče sem, pa sploh ne vem. Kje se to sploh pogleda? :oops:

A na tole vprašajne mi pa nobeden ne bo odgovoril. :cry:

Yelo, dej pošli setup še meni, da probam. kurent.ales@gmail.com

Hvala [ok]

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

greš v setup in pogledaš v mapo Received se mi zdi ;)

Pa sej to sem probal odpret, pa ni šlo. "Tipka" kjer piše Recived je bila siva in sploh nisem imel opcije izbrat. [wall]

ALE , dej mal nazaj preber kaj sem ti napisal RECEIVED FILE ni za tipko , je mapa kjer so vsi setupi in jo šele takrat naredi ko ti kdo pošle setup vendar je trenutna , dokler si v igri , pol je ni več ko greš iz igre, pa sej ti bomo v igri povedal kje je , lp [dance]

Ej, dajte mi nekaj povedati! Kater volan naj si kupim? V mislih imam Logitech MOMO, bi bil pa pripravljen dati tudi za G25, če je toliko boljši, kot pravi cena. Pa zanima me še, če imate vi na volanih naštimane vibracije in pa FFB, ker jaz na mojem volanu sploh nimam ne vibracij ne ffb. Ja... star je že. No ubistvu je od kolega, samo bog ve kaj je on delal z njem. Moje mnenje pa je, da pri simulacijah morajo biti vibracije in pa ffb, saj drugače ne čutiš avta, ko ti ga odnaša in tako šele kasneje odreagiraš in se pozna na času.

Hvala, LP

Jst sm imel prej MOMO-ta in sem zdaj kupil G25 in moram reči, da je vreden vsakega EURa. Sicer MOMO ni bil slab, vendar se ne more primerjati z G25. FFB je v G25 super močan in tako natančno veš, kaj se dogaja z avtom. Brez FFB si sploh ne predstavljam kako bi lahko vozu.

G25 se brez debate splača vzet!

Sam volan deluje zelo dobro pa še vzdržljiv je po moje dost bolj kot ostali volani,ki so trenutno na trgu.

Meni ni žal!

Edino kaj pogrešam je mogoče to,da je premalo tipk na samem volanu.

Na starem sem imel 10 komand na samem volanu plus menjava brzin gor dol in to me je na začetku malo motilo. No.....pa saj se navadiš!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...