Yelo 36 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 No! Glede na rezultate dirke nisem jaz tolk dober. Vi ste premalo trenirali! Aha! Skoraj bi pozabil! Zelo moram pohvalit tiste,ki sem jih prehiteval za krog. Umikanje je bilo zelo fer! Kaj smo rekli? Kje je že naslednja dirka? podabo.....podabo Link to post
MirO 67 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 ja sinoč predno sem naredu server.sem še kalibriral volan ,preveč zabil v levo in je neki škrtnal v volanu,neki kaput, no bom probal danes porihtat to, ja server sem pa vseeno pol naredu in vas gledal, prav fajn je blo za gledat,čestitke zmagovalcu,res se je pelu ala pro Link to post
Odisej 5 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 Kaj če bi kje imeli lepo zložene vse setupe za vse proge. Zakaj predlog? Nisem len, da se mi ne bi dalo trenirat, enostavno nimam časa. Včasih še za dirko ne. Preden otroke pospravim v postle pa vse ostale stvari je pa časa premalo, da bi treniral nevem kako veliko. Jaz imam nekaj setupov in jih lahko šeram, ni problema. Predlagam pa zato, da bi se na dirkah bolj skupaj vozili, ne pa da za vodilnim v vsakem krogu zaostanem cca 3s....no odvisno od proge. Več setupov ko bi imeli prej bi naredil takega, ki bi ti ležal. Link to post
Yelo 36 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 Ja! Po eni strani je to pametna ideja. Po drugi je pa tako,da lahko dam X setup vozim pa z drugim. Sam osebno si setup potegnem iz rfactorcentral pol ga pa dodelujem tako dolgo,da mi paše. Da je pač za mene hiter in ziher! No! Pa še to se meni zdi pomembno! Setup delam vedno z polnim tankom,ker samo takrat dobim občutek kako se avto obnaša in kolk je vzdržljiv. Je pa res,da za to rabiš čas in pa veliko število prevoženih krogov. Najboljše je pa tako,da se na treningih dobimo in pol tam dobiš setup. No! Pa še to! Ni glih ziher,da vsakemu paše setup,ker je čist odvisno od načina vožnje,zaviranja itd. Včeraj po dirki sem poslal svoj setup še prisotnim na serverju pa me zanima,če ste ga sprobali in kako je bilo potem z vašimi časi? Link to post
Odisej 5 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 Se strinjam s tabo ja. Odvisno kako ti paše. Ok, tudi to na treningu je dobro. Link to post
Ale 472 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 Včeraj po dirki sem poslal svoj setup še prisotnim na serverju pa me zanima,če ste ga sprobali in kako je bilo potem z vašimi časi? Jaz nisem nič dobil. No, mogoče sem, pa sploh ne vem. Kje se to sploh pogleda? Sem pa včeraj prvič vozil tale mod in moram priznat, da je prav fajn. Čeprav mi F1 sploh ni všeč. Največ težav sem mel z setupom. Bolj ko sem popravljal, slabše je blo. :mrgreen: Q sem končal SAMO 5 sekund za 1., dirko sem pa končal predčasno, ker sem se zavrtel in nasedel na robnik. Umikal sem se pa kolikor sem se lahko . Opravičil bi se pa Šostru, ker sem ga ruknil. Ne vem, a si imel kkšne probleme na tistem ovinku, ker sem se ti ful hitro približal, nakar si za trenutek izginil in se pojavil tik pred mano. Na hitro sem odvil na travo, da te nebi zadel, pa mi je vzelo zadnji konec in me potegnilo ravno vate. Nisem mel kej naredit. Link to post
Oxy 11 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 Ja Ale napaka je bila moje ne vem kaj mi dela ta igra po 6 krogu me vrže iz igre to se mi je naredilo že prejšnjo dirko tako da nisi ti nič kriv. Sma se pa zadela ker mi zamrzne slika za ene 5 sec pa spet lahko vozim nekaj časa pol me pa ven vrže. Čista beda bom moral vse na novo poinštalirat. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 Yelo, jest nisem nič sporbal setupa, ga bom v petek in ti javim Drugače pa dirka še kr, sicer smo dirkali bl vsak zase štart mi je dokaj uspel .. sem bil že vštric z Yelo-tom, pa me je kr mal preveč zapru v levo stran .. sem moral iti s piste, spustiti vse naprej pa še avto sem si poškodoval .. obe levi kolesi (spredaj in zadaj) no .. obesi ... Pol pa v lov in že pa prvem krogu sem prišel na tretje mesto kjer sem se vozil in ocenjeval drugouvrščenega kateri pa je kr sam naredil napako in se zavrtel pred menoj ... Pol pa je bil Yelo preveč spredaj .. za mano pa spet nobenega in sem mal tudi pretiraval in ene 3-5 naredil spin .. tako da se je moj zaostanek povečal za celo minuto ... kar pa seveda ni cel krog ... če ne bi bilo poškodbe, bi bilo bl napeto, je pa bil Yelo res hiter ... sem mislil, da sem bil jest, pa sem tudi na qual zaostal za +0,300 in zanimivo je, da sem samo v zadnjem sektorju zgubil +0,500 po dveh umesnih časih sem bil hitrejši za - 0,200... kaj pa vem .. una šikana pred cilno je kr neki .. ne vem, kdo si jo je zmisil. Link to post
DenIIs 0 Napisano January 7, 2009 Share Napisano January 7, 2009 Jaz se žal nisem mogu udeležiti včerajšnje dirke, ker me je obiskala angina, tako da se mi trenutno ne da sedeti pred računalnikom, ter vrteti volan. Sicer pa zelo dobri časi na kvalifikacijah, je moglo bit kar pestro včeraj. Aja, kar se tiče setupov pa naj povem, da tut jaz niman glih časa, da bi se igral s tem. Ponavadi uporabljan en setup, ter ga samo prirejam glede na progo. Saj če imaš počasnejši setup, pa si kostanten in voziš brez napak, lahko ravno tako pripelješ do stopničk ali pa blizu stopničk. Link to post
Yelo 36 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 Fitii probaj z mojimi nastavitvami pa boš pol videl kakšen je zadnji sektor! In,da pol vidimo od česa je odvisen boljši čas v zadnjem sektorju. Ali so to nastavitve ali je to sam vhod v zavoj oziroma kako izpelješ zavoj. Glede zapiranja in poškodbe pa ne vem no! Na štartu je pač borba za čim boljši položaj pred prvim zavojem. Po moje pregrob nisem bil in nisem sunkovito spremenil smer. Res je,da sma se zelo zelo rahlo dotaknila in to še z tvojo desno stranjo. Tak,da mi res ni jasno kako ti je lahko obe obesi na levi strani uničilo,če si samo po travi zapeljal. To moram še sam enkrat sprobat,da vidim če se to res zgodi. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 ja, zadela sva s tvojo levo in mojo desno sam sem zadel tudi nekaj na levi strani sej ne vem, a sem zid ali kaj in zato sem imel poškodovano levo stran in ne desno. Drugače pa ... sej nisi tako zelo zapru, da bi bila kera pritožba le nisem imel kam iti ali pa ostati kjer sem in pol bi ornk zapela - počasi si lezel v levo vse do roba ... zato sem se ti pa umaknil iz piste, ker enostavno ni šlo naprej ... ali pa bi oba renoja odstopila že na štartu .. tako pa sta bila 1 in 2 Link to post
Yelo 36 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 V zid nisi zadel,ker sem po dirki še malo posnetek pogledal in tega ni opazit. Lahko,da si kje kasneje na kakšnem robniku zahaklal al pa kaj podobnega. Je pa res,da se avto z polnim tankom drugače obnaša in dobiš občutek kot,da je nekaj narobe. Zato pa jaz vedno nastavljam avto z polnim tankom,da se navadim na obnašanje dirkalnika. Za kvalifikacije pa samo zbijem dol gorivo in ostalo in to je to. Ja Fiti pol pa v petek sprobaj nastavitve za španijo in mi javi! Res me zanima kaj bodo časi povedali. :?: Link to post
MirO 67 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 ALE > setup se pošilja kr v igri , napiše ti v chat da si sprejel setup , tm ko imaš spravljene setupe od vseh prog , igra naredi eno mapo imenovano " received files " , tm not je vendar pozor , ta mapa je samo dokler si v igri potem se izbriše zato ko sprejmeš setup ga prvo loadaj in nato odpreš mapo od trenutne proge , shraniš setup in to je to Link to post
DenIIs 0 Napisano January 8, 2009 Share Napisano January 8, 2009 A bo danes zvečer kak server mogoče? Link to post
Recommended Posts