Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

No! Okoli 1:24 je z polnim tankom in nastavitvami za dirko.

Gre pa tu nekje okrog 1:23 do 1:22 z praznim tankom in ostalimi nastavitvami za hiter krog.

No.....vsaj pri meni je tako trenutno.

Po moje se bi pa dalo tudi do 1:20,če bi se več časa posvetilo tej progi.

Z nastavitvami za hiter krog mislim.

Z nastavitvami in časi, ki so dobljene z interneta je pa tako.

Ni rečeno,da so postavljeni na isti verziji proge. To je prvo!

Drugo je pa to,da ni rečeno,da ti nastavitve pašejo glede na način vožnje.

Tako da je najbolje,da si ustvariš svoje nastavitve.

Meni osebno še nobene dol povlečene niso pasale na tem modu.

Na žalost me je tehnika izdala sad.gif Vražji internet ni delal od 6 zvečer pa do danes zjutraj...icon_evil.gif

1 stvar mi pa le povejte. Brez ABS mi ni jasno kako vam uspe brez blokiranja koles iti v ovinek. Jaz s komaj dotaknem zavore ko se že kadi. Sem tudi moč dal na majn, tudi do 80%, pa pa ducte zmanjševal, pvečeval, ampak nič ne pomaga...icon_jaooo.gif

Tako da če mi lahko kaj svetujete, ker drugače brezveze da pridem kdaj dirkat z vami...

naštimaj razmerje bremz. ker lahko da je preveč naprej naštelan pa prva kolesa prehitr blokirajo :)

jap, to bo to .. jest sem tudi včasih imel razmerje zavor tudi do 64:38 ... NAPAKA ... naštimaj nekje 58:42

pa tudi bremzaj mal z občutkom in mal prej .. ne pa da priletiš v ovinek kot xxx v kuruzo :) k pol greš res v kuruzo [owje]

Uf, kaj vse sem že probal. Ampak če vključim stability control , ter ugasnem ABS se ne kadi toliko pri dobrih nastavitva, ko ugasnem še stability pa lahko naredim kar hočem pa bom gume zažgal.

Bom pa še enkrat poskusim na drugi progi s takimi nastavitvami pa brake rate za pedala bom znižal, da pritisk ni takojšnji. [ok]

ja to nared , kot si omenu in se bo ziher majn kadil (posledično majnša obraba gum),jaz osebno imam vedno brake presure 80% ali še majn.ja tudi naštimaj v control seting; brake sensitivity( odvisno od tipa volana in kako imaš sploh volan nastavljen v control panel), se je treba mal poigrat z temi nastavitvami ja.

lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...