mancSLO 1 945 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 no končno je izšel ctdp 2006 mod! sicer so neki problemi z download linki tak da js vlečem prek torrenta... mod je pa velik kar 1.35GB! no, upam da bo upravičil svojo velikost, pa vsem kar je napisanega zgleda da bo tak da bomo lohk probal tut ta mod in fural dirke z njim če bo vredu Ali veš, kaj Dedicated Server Edition pomeni? Link to post
Yelo 36 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Kak je zaj? Je že kdo testiral CTDP 06? Da vidim,če se splača dol potegnit! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Yelo ... klikneš na download pa se sam dol potegne Ga grem sedaj sprobat .. ti povem Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 prvi vtis za CTDP 2006 ... SUPER Link to post
Yelo 36 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 Yelo ... klikneš na download pa se sam dol potegne Ga grem sedaj sprobat .. ti povem Aha! Dol cuknil sem ga že! Sedaj še samo počakam do srede ko pride nova mehanizacija. Pol pa testiramo! Link to post
MirO 67 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 ja sprobano , je mal zakomplicirana,sicer pa tko kot vsak mod k je na novo,se bo treba prvadit , ja "only gluch" je kr zaj... ,dol cuknte pa da udarmo eno. lp Link to post
Pintx 0 Napisano December 8, 2008 Share Napisano December 8, 2008 dedicated server je za tiste k pač postavjo dedicated server in morjo to gor naložt ti pa kr lepo normalno dol potegn drgač za pelat je vsekakor bolš k f1rft sam nastavit je preveč, sploh za krilca pa gume potem pa še upgrades, dobr to tak nima veze če se voz league fizika...pa tut tc off ni gih neki težk pelat vglavnem za pelat je dokaj lahk,časi so pa še boljši k u f1rft (vsaj v interlagosu sm biu po par krogih hitrej):? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 kaj bomo sedaj jutri vozili? Link to post
MirO 67 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 Zaenkrat naj ostane tako kot je ,vi pa vozte oba moda (F1RFT 08 v3.1 in CTDP 06 ) in bo mAxL kasneje povedu in dal mogoče , na vote sistem. MMG 2007 pa odpade , ker ni narejen za ligo. kdor ne bo vozu danes CLIO CUP se lahko pridruži F1 , server bo od 20h dalje za trening(Silverstone) pa kakšno dirko bomo pol užgal. lp Link to post
DenIIs 0 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 Jaz bom danes mal probo CLIO-je, da vidim kako se odnese ta mod, jutri pa po vsejverjetnosti pridem na F1. Link to post
MirO 67 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 JAZ sem že probal CLIOte ,pa mi kr ne sede , ker so moji mehaniki "pozabli" 5 in 6 gear v svojih delavnicah lp Link to post
Sc00ty 0 Napisano December 9, 2008 Share Napisano December 9, 2008 kdor ne bo vozu danes CLIO CUP se lahko pridruži F1 , server bo od 20h dalje za trening(Silverstone) pa kakšno dirko bomo pol užgal. lp Ti samo objavi IP pa pridem(o) pogledat,zal sem zamudo s prijavo na Clio-ta Link to post
fitipalDDi 3 Napisano December 10, 2008 Share Napisano December 10, 2008 Dobr je blo če ne bi bilo počasnel ki se ne umikajo bi imel pole pa eno bi mogoče zmagu Drugače pa 3x drugo mesto Bravo Denis za zmago .. si bil glih malce prehiter zame sem sam dons mal treniral .. bi bilo treba več ... Sam une dve sikani sta pa res brez veze .. kva bi bila svetovna pista, če bi bili malce bolj odprti Link to post
Sc00ty 0 Napisano December 11, 2008 Share Napisano December 11, 2008 Ja ja Kaj pa 2. dirka,ko sem prilezo do 3. mesta? Drugace pa je blo vredi.V prvo mi nekaj ni slo pa sem se raje poljubo z steno.Heh Blo nas je vec,kot prejsno dirko (sploh novincev) sem vsaj mel s kom za vozit se vedno pa ne vseh prijavljenih. Lp,Dejan Link to post
Recommended Posts