reno 37 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Zbris Hungary, da vids kam te potem vrze ce sploh . Link to post
Yelo 36 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 A si mogoče NAR 2010 Trackpack nalagal? Link to post
Khorne 4 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 H sem zbrisal in potem sploh ne morem igrati. Me, ko dam Race vrže ven. Nar nisem dal v trackpack... Ma ne zastopim to... pa mi je prej vse lepo delalo. Link to post
reno 37 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Ne vem ali si že probal. Pojdi lepo po vrsti naloži rfactor in pejt špilat kar kol imaš in če normalno deluje naloži še F1RFT2009 ponovno poskusi itd...dokler ne pridš do koraka, ko te začne zaje...Pa ko izbrišeš rfactor upam, da izbrišeš tudi mapo v Program Files, ker je ne izbriše avtomatično. Link to post
Khorne 4 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Sem že nakajkrat naredil tako... tnx Link to post
Yelo 36 Napisano April 5, 2010 Share Napisano April 5, 2010 Zakaj so bili oziroma so takšni problemi z soundom (BSRF1_SOUNDS09)?! 4 dirkalniki so vedno bili preglasni in se jih ni dalo utišat. Ja logika,če pa imamo 12 ekip,SFX datotek pa samo 10! Če se v mapi C:\Program Files\rFactor\GameData\Vehicles\F1RFT2009\2009 dodata še 2 SFX datoteki z imenom f1_2009_Lotus in pa f1_2009_VirginRacing je pa mir oziroma tišina. :wink: Eno od obstoječih SFX datotek samo 2x prekopirajte in ji spremenite ime. Prva naj bo pod imenom f1_2009_Lotus druga pa f1_2009_VirginRacing! In to je to! Bemti mi ni dalo mira! Link to post
FBR18 112 Napisano April 5, 2010 Share Napisano April 5, 2010 Hehe... vsaka čast... ti pa res ni dalo mira Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 19, 2010 Share Napisano April 19, 2010 (urejeno) Lepo prosim za pomoč,da ne bom rabo ponovno inštalirat celotne igre.Potegnil sem si vse dodatke,ki so potrebni za F1 sezona 2010!Lepo sem vse inštaliral,kot je napisano,nato pa grem v igro in vse kar vidim od dirkalnika je nekaj šasije,gume,volan,manjka pa maska oz.plastika Ko pa gledam replay dirke pa se vidi celoten dirkalnik. Že vnaprej se zahvaljujem za morebitne odgovore Sem že ugotovil in zadevo tudi zrihtal Uredil April 19, 2010 - silicijeva dolina Link to post
Big_Boy 14 Napisano June 19, 2010 Share Napisano June 19, 2010 Naj mi en natančen postopek opiše kako narediš da te nene več mismatcha pa to mislim rFm in HDV datoteko. Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 19, 2010 Share Napisano June 19, 2010 Naj mi en natančen postopek opiše kako narediš da te nene več mismatcha pa to mislim rFm in HDV datoteko. Vse ti lepo piše v navodilih ki jih dobiš zram usakga dodatka, pa rfm datoteko skopiri v rfm mapo in ne v gamedata, če si slučajn to zasral. Link to post
Cime 2 Napisano August 5, 2010 Share Napisano August 5, 2010 Če smem vprašat kater Tv Style uporabljate (tisti, ki ga), če lahko nekdo poda točen link, ker najprej mi je vse delalo potem sem formatiral in vedno, ko naložim Tv Style mi igra ne dela več (pride v igro in vse vendar, ko kliknem drive se igra zapre brez obvestil o napaki ali karkoli). Uporabljal sem Tv Style 0.9 pa ga nism upg nevem katerega imate vi ? Link to post
sennas 1 040 Napisano August 5, 2010 Share Napisano August 5, 2010 Uporabljam Tv style 0.91 Download in za prikaz f1 2010 od prunna F1_2k10prunn_beta2.rar. Deluje odlično. Link to post
Cime 2 Napisano August 5, 2010 Share Napisano August 5, 2010 Hvala sem stestiral tole pa ista težava tako, da me zanima, če morda veš kater program je potreben, da zadeva lavfa kajti takoj, ko dam dodatek gor se sesuje špil. Morda kak net. framework ali kaj, ker ko nisem formatiral mi je delalo sedaj mi pa nekaj manjka, C++ pa nekaj se inštalira tudi ob Tv Style pa vendar ni dovolj kaj bi še lahko bilo JAVA nevem ? Zdej sem zbrisu Tv Style pa dela samo single na server pa ne pridem, uporabljam W7. Morda ve kdo krajšo pot kot pa spet celoten REINŠTAL ? kajti zbrisal sem Tv Style pa je zgleda še nekje, ker ne dela špil kot bi moral. Aja kam skopiram PRUNN? Špil je čist crknu..., če kdo ve kaj se rab, da Tv Style pogana nej prosim pove. HVALA Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 5, 2010 Share Napisano August 5, 2010 W7 zahteva poganjanje exe kot administrator ali pa v združljivostnem načinu, če se gre za XP narejeno programovje. Link to post
Recommended Posts