mAxL 1 106 Napisano November 6, 2009 Avtor Share Napisano November 6, 2009 Malo bo treba popravit še uradne rezultate, da dobimo končni red v prvenstvu. Hvala. Zdaj bi moralo biti. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 6, 2009 Share Napisano November 6, 2009 Pa men je useen ker mod bomo mel. Yelo za zvok spremenit se sploh ne sekirej. Jest v vseh modih uporabljam mmg08 zvok ker mi je pac najboljsi. Fizika je kar uredu ko se spravis vozit na maksimumu. Je zelo tezko. Za zimsko ligo bi sel moj glas temu modu, za spomlad pa fsone 09 ce bo dokoncan. Andrej mislim da tist ni mozn sklopit d nebi pisal ce gre kdo vn. Lp! Link to post
Yelo 36 Napisano November 6, 2009 Share Napisano November 6, 2009 Ja to prihajanje in odhajanje na na server ali z njega tudi mene moti. Priznam da sem tudi jaz enkrat ali dvakrat na kvalifikacijah moral z serverja zaradi tehničnih težav. Verjamem,da je blo ostalim moteče. Sedaj ali se ta obvestila dajo izklopit to ne vem! Vem samo to da v pravilih piše,da naj bi se vsi sodelujoči na server prijavili že na prostem treningu. Eno od novih pravil bi lahko bilo tudi to,da bi vsi,ki ne vozijo več ostali na serverju do konca dirke. Z tem bi po moje zmanjšali število obvestil,ki motijo. Problem je edino takrat,ko odstopiš zaradi tehničnih težav,se pravi računalnika ali povezave. Mislim,da bo to težko odpravit. Kaj se pa zvoka tiče pa vem da ni problem spremenit. Kritiziral sem samo to originalno verzijo zvoka,ki ni za nikamor. Ne vem kako jim je to ratalo! Link to post
Khorne 4 Napisano November 6, 2009 Share Napisano November 6, 2009 Jaz pa stojim za tem, da bi morali v zimsko ligo vpeljati WCP mod. Meni je ql. Je boljši kot RFT vsaj moji prvi vtisi... Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 8, 2009 Avtor Share Napisano November 8, 2009 Hrvaška stran f1-croteam.net je vprašala, če bi kdo (5 komadov) vozil par dirk z njimi? Javite, če ste zainteresirani. F1 RFT 2009 22.11.2009 29.11.2009 6.12.2009 Link to post
Yelo 36 Napisano November 8, 2009 Share Napisano November 8, 2009 Ampak pazite,ker mislim,da je težavnost na najvišji stopnji oziroma so vse pomoči izklopljene,plus poškodbe na 100%. Mislim,da je tako! Link to post
Odisej 5 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 naj nekdo preveri, ker če je vse na off, potem še nisem zrel za to.... Link to post
Yelo 36 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Nisem 100% prepričan kako imajo sedaj ampak za prejšnjo sezono so imeli tako: http://www.f1-croteam.net/index.php?opt ... &Itemid=74 Za podrobnosti bi se pa morali pri njih pozanimat. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Jao..skoda k majo dirke ob nedeljah:( Drgac bi sigurn furu. Lp! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Jao..skoda k majo dirke ob nedeljah:( Drgac bi sigurn furu. Lp! Ja, jest tudi ob nedeljah ne morem. Link to post
Odisej 5 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 jest pa ne morem ker je vse na off...in še nisem zrel za brez TC Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Jst pa bom probu..brez TC sm že vadu, nedelje mi pašejo..ni problema Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 9, 2009 Share Napisano November 9, 2009 Kaj bo pa zdej z zimsko ligo? Koliko bi vas dejansko vozilo? Maxl a je varianta za server? Isti termin kot je biu do sedaj.. Lp! Link to post
Recommended Posts