Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

A je kdo ze kej probavu rft 2009 mod? Ksn se vam zdi? Jest morem rect d sm kr zadovoln z njim.

Včeraj sem ga dol pumpnil...probal pa še ne..kaj pa track pack? Pomoje je res najbolje da se nardi en sloracing f1 track pack pa imamo not vse f1 steze in še kakšno eksotiko recimo nordšlajfe [Jel2]

Trackpacka ni. Prav tako se mi zdijo trackpacki neumnost, ker so vedno neke nove proge uzun. Pred usako sezono se doloci 2 (sem prostovoljec in se javim) da izbereta x progo pred dirko na progi x-1. V vecini lig majo tak sistem. Lahko pa tut sestaumo trackpack, ce je vecina za. Se javim za to nalogo.

Sem včeraj malo probal ta rft 2009 mod.

Saj je še kar soliden! Sam sem pričakoval malo več oziroma,da bo malo boljše.

Zelo pa sem razočaran z zvokom,ki se mi zdi,da je čist mimo! Še sploh,ko pogledaš posnetek!

Kaj se pa moje kazni tiče,se pa strinjam z ugotovitvami komisarjev oziroma sodnikov.

Napaka je bila tudi z moje strani,ker sem ob Troštovi napaki začutil priložnost,da ga lahko na tistem mestu prehitim! Žal sem bil za malenkost prepozen tako,da me je že lahko začel zapirat in sem ga rahlo oplazil po boku. No.......ravno dovolj,da ga je zavrtelo. Se zgodi!icon_joj.gif

Lahko bi ga počakal in ga spustil naprej ampak,ker je bila pred mano naslednja šikana sem ga izgubil v vzvratnih ogledalih in tako nisem točno videl kaj se je z njim zgodilo.

Za naslednjo polno sezono pa že po malem posodabljam pravila.

V tej sezoni sem malo opazoval katera pravila so se največkrat kršila in katera so bila premalo jasno napisana. Zelo me moti pisanje med kvalifikacijami. In to bo treba drugače rešit kot je bilo do sedaj.

Ne vem kako nekateri ne razumejo,da se v času kvalifikacij ne piše pa čeprav so se šele začele oziroma je preteklo 5-10 sec. Če je tišina pol je tišina za vse!

Pa še je enih par takšnih stvari,ki se bodo do naslednje sezone popravile.

ja Yelo, se zgodi tudi najboljšim :) jest sem pri bremzanju v tej isti šikani par po drift varianti

prehitel - seveda preko robnika mislim da Boštjana Dolinarja ... pa sem ga kr takoj počakal, da

je šel mimo mene nazaj :) maš pol več možnosti za ponoven napad kot pa da se odpelješ

naprej in te doleti kazen.

Za govorjenje pa ... se čist strinjam s teboj ... bo teba biti mal bl strog.

Malo bo treba popravit še uradne rezultate, da dobimo končni red v prvenstvu. Hvala.

Glede zimske: Jaz bi tudi kar naprej vozil fsone 2008, najraje mclarna, če bo možnost :). Rft je sicer ok, vendar sem zaenkrat opazil na trenutke zelo slab framerate, neuporabna ogledala........sem bolj na strani fsone zaenkrat.

Jaz imam en predlog glede govorenja in pa obveščanja kdo zapušča in vstopa v igro. Če je mogoče, da se to enostavno izklopi med quali in pa dirko sicer pa ne vem ali je to stvar serverja ali pa stvar osebnih nastavitev to pa še nisem preveril. Vem, da dostikrat po štartu 2-3je krogi ko je ponavadi največ nesreč in takrat je koncetracija najbolj potrebna zaradi napadov ali pa prehitevanja in se je zgodilo, da so me sporočila primer "Gregor Vodicar has left the game but the vehicle was stored in garage" zelo zmotila in včasih prisilila v napako. To sem že nekaj dirk nazaj hotel predlagati pa sem vedno pozabil.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...