Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Sem ga probal..

F60: -Grafično izgleda zelo dobro, po mojem mnenju boljše kot v kateremkoli f109 modu, ki je na voljo do sedaj.

- Fizika je IZREDNO težka. Odpeljal sem le nekaj krogov v singapurju in v vsakem krogu sem doživel več vrtenj. Res je, da je sezona 2009 postregla z večjo mero prekrmarjenosti, vendar tukaj so kar malo pretiravali. Tudi če je tc nastavljen na high, je pospeševanje še vedno veliko težje kot v fsone08 na off. Oprijem gum je v prvih krogih precej slab, ker se gume le s težavo ogrejejo na delovno temperaturo (beri cca. 90-95C)

SINGAPORE: - Veliko bolj zaprta od dosedanjih verzij te steze, za moj okus vsekakor najboljša.

Pričakujem rft 2009, ki naj bi izšel jutri:)

LP!

Hehehe..nism hotu rečt d je težje to furat kot pravo formulo, vendar je vseeno pretežko za kakšne bolj amaterske lige. Pri nas vem, da bi se 3/4 folka na štartu 5x okol obrnil.

Če je pa kdo za, pa se mi da skine delat, lahko pa za zimsko ligo nardi use skine pa flikne na ferrarija pa to furamo [it]

Sej roko na srce zadnje proge so bile v večini zelo nekvalitetno narejene. Upam, da si bomo za naslednjo sezono priskrbeli svoj track pack z najboljšimi možnimi progami. Mene osebno zelo moti, da robniki niso taki kot v resnic. Primer iz SPA v hitrem levem ovinku, kjer tišiš skoraj na polno in ne moreš na robnik zapelat, ker te robnik zahakla...v resničnem svetu pa vidiš kako na polno vozijo brez problemov po tem istem robniku. Trost je prepozno, ker bodo nekateri jutri zvečer po enem tednu videli forum in nič jim ne bo jasno zakaj se ne morejo na server povezati.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...