reno 37 Napisano November 2, 2009 Share Napisano November 2, 2009 A bo kdo kej povedol a ste že vsi na dopustu? . Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 2, 2009 Share Napisano November 2, 2009 Na predavanjih, 3 vrste za tabo:) Link to post
reno 37 Napisano November 2, 2009 Share Napisano November 2, 2009 No sej kr navad se, ker v prihodnosti se bos tud za mano vozu . Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 2, 2009 Share Napisano November 2, 2009 možno glede na rezultate zadnjih dirk.(ne f1) Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 LMT končno releasal svoj demomod ki vsebuje Ferrarija F60 in beta verzijo Singapurja :D Download TU Link to post
sennas 1 040 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Zanimiva zadeva, testiram. Moteče je da v cockpit pogledu ni videti ogledal na avtomobilu, kar me zelo jezi. Drugače zgleda ok, vendar mislim da ni na nivoju fsone. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Sem ga probal.. F60: -Grafično izgleda zelo dobro, po mojem mnenju boljše kot v kateremkoli f109 modu, ki je na voljo do sedaj. - Fizika je IZREDNO težka. Odpeljal sem le nekaj krogov v singapurju in v vsakem krogu sem doživel več vrtenj. Res je, da je sezona 2009 postregla z večjo mero prekrmarjenosti, vendar tukaj so kar malo pretiravali. Tudi če je tc nastavljen na high, je pospeševanje še vedno veliko težje kot v fsone08 na off. Oprijem gum je v prvih krogih precej slab, ker se gume le s težavo ogrejejo na delovno temperaturo (beri cca. 90-95C) SINGAPORE: - Veliko bolj zaprta od dosedanjih verzij te steze, za moj okus vsekakor najboljša. Pričakujem rft 2009, ki naj bi izšel jutri:) LP! Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Da ne bi mislil..simulacija v polnem pomenu...tole je pravzaprav komaj pol tolk težko vozit kot pravo formulo...tako da tole z TC je pač čimbolj realno.. RFT pa tut jst čakam..juter okol večera.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Hehehe..nism hotu rečt d je težje to furat kot pravo formulo, vendar je vseeno pretežko za kakšne bolj amaterske lige. Pri nas vem, da bi se 3/4 folka na štartu 5x okol obrnil. Če je pa kdo za, pa se mi da skine delat, lahko pa za zimsko ligo nardi use skine pa flikne na ferrarija pa to furamo Link to post
Khorne 4 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Tale mod je pa res simulacija ja. Odlično narejen... Aja, Grega a RFT se tudi pričakuje v taki obliki kot ta mod? Link to post
sennas 1 040 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Izšla je 1.02 verzija abu dhabija http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... %20Circuit ker gre za isto reč, less bugs, bi morda nadgradili? Link to post
reno 37 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Ma kje pa prepozno zdavnej. Link to post
McGoga 2 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 pomoje je vse bolje kot je ta, ki je zdaj na serverju sem za zamenjavo Link to post
sennas 1 040 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Ma kje pa prepozno zdavnej. Lol, še dan in pol. Nikoli ni prepozno Link to post
reno 37 Napisano November 3, 2009 Share Napisano November 3, 2009 Sej roko na srce zadnje proge so bile v večini zelo nekvalitetno narejene. Upam, da si bomo za naslednjo sezono priskrbeli svoj track pack z najboljšimi možnimi progami. Mene osebno zelo moti, da robniki niso taki kot v resnic. Primer iz SPA v hitrem levem ovinku, kjer tišiš skoraj na polno in ne moreš na robnik zapelat, ker te robnik zahakla...v resničnem svetu pa vidiš kako na polno vozijo brez problemov po tem istem robniku. Trost je prepozno, ker bodo nekateri jutri zvečer po enem tednu videli forum in nič jim ne bo jasno zakaj se ne morejo na server povezati. Link to post
Recommended Posts