Khorne 4 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Kako sem vam kaj dopade WCP v 1.3? Če seveda ne igrate samo Fsone hehe. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Sm probu in morem rečt da je kr uredu. Edin imam 3 buge..in sicer:Brown,toro roso in williams so zjebani skini. Kr take črte so. Fizika zadovoljiva, čeprou bi bla lahko boljša. Vsekakor dovolj dober da bi ga uporabili za zimsko ligo. Aja pa pozabu sm oment zvoke, ki so odlični...še posebej ko gledaš od odzun. Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 No jaz vseh še nisem sprobal.. drugače najraje vozim z Ferrarijem nevem zakaj mi tako leži heh. Recimo z Toyoto na 1.2 verziji sploh nisem mogel... no bil sem sekundo počasnejši, pa verjamem, da ni razlik v avtomobilih samo ni šlo po bogi...Jaz tudi mislim, da bo dober mod za našo ligo. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Na ovalu se da marsikaj narediti tam so čist druge nastavitve kot tudi samo dirkanje A danes ni serverja gor? ... a .. sem že najdu Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Vodičar, display opcije mej na polno pa na njihovem forumu poišči en patch za grafiko...LOWGRAPSICHS FIX..neki takega.. Drgač pa WCP dela na F1 199* modu visoke kvalitete in delajo na v2.0 2009...tako da od njih bomo še slišali.. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Sej ne, da vam kaj solim pamet... Po dveh sezonah izkušenj iz WTCCja, je blo opazit, da veliko več ljudi vozi pozimi, poleti pa le peščica. Vi pa naredite glavno sezono čez poletje, ko nihče ne vozi, tole krajšo bi delal pa zdej pozimi, ko bi več ljudi vozilo. Meni se to zdi ... neumno. Link to post
Khorne 4 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Nimamo še izkušen... se učimo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 No sej, zato sem pač podal moje opažanje... Če boste pa kej glede tega ukrenil, je pa čisto od vas odvisno Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Buri mogoče to drži za wtcc, sam kukr gledam f1 lige so use glavne sezone poleti(na iste datume kot taprave dirke). Mogoče maš prou, mogoče pa tut ne. Lp! Link to post
Yelo 36 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 No.....to je čist odvisno od sodelujočih v sezoni. Komu se da vozit oziroma mu je to zanimivo bo vozil tudi ob pol noči,če je treba. Osebno se mi pa zdi,da je sezona boljša,če poteka vzporedno z realno sezono F1. Je že res,da je čez zimo več časa za igračkanje. Vprašanje pa je koliko in kako dolgo ti je pol to zanimivo. Sam pri sebi vidim,da mi med sezono včasih zmanjka motivacije ampak po ogledu realne dirke me spet zagrabi in že sem za volanom. Ne vem no.....tako je pač pri meni! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 1. Gregor Vodičar 2. Tim Godlar 3. Andrej Trošt 4. Jani Šoster 5. Mirko Novak 6. Grega Bračič 7. Luka Fortuna 8. Boštjan Dolinar 9. Robi Banič Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Na prvi strani rft-ja piše da naj bi mod dones vn pršu. Nekak ga nikjer ne najdem, kjer bi blo zastonj za zloudat. A mogoče kdo ve kje bi ga dobil? Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Če bo kaj naj nekdo takoj objavi na forumu...Jaz sploh nič nisem vedel, da bo rft kaj ven poslal...heh. Link to post
Khorne 4 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 A je že kdo probal 1997 od WCP...? Meni je kar dober... sploh zvok je fenomenalen V10... uff Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 29, 2009 Share Napisano October 29, 2009 Sinonim hétvégétől SAMO download LIGATAGOK v sredo (4. november 19 ur) za oddajanje v živo simsporttv-N (spodbujanje rasa), do konca leta. Predstavitev dirke, ko bo prenos na voljo vsem registriranim članom. Uživajte sezone 2009. To mi je vrgu ven google translator, ko sem dau prevesti neko besedilo z uradne rft strani. Lp! Link to post
Recommended Posts