Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ja sej to je to..usak bi si mogu setup naredit sam, ker le tako jih naredi take, da ustrezajo njegovemu stilu vožnje.

Recimo men je yelo na začetku mal pošilju in men so bli tej setupi za skozlat slabi (brez zamere [ok] ), samo njemu pa zgleda d pašejo.

Res je, men tudi marsikateri setup ne ustreza, sploh tvoj Grega za Brazilijo ... ni mi jasno, kako

si tako hitro okrog prišel s temi nastavitvami ... recimo od Denisa pa SPA .. je pa meni dal na

krog za dirko več kot sekundo boljši čas :) in zato tudi tam poleposition. Očitno imava z Denisom

podoben način vožnje.

Jah kdor vozi z tcjem bo itak prekleu moje nastavitve. Recimo z Andrejem nama pašejo podobni setupi in si jih med seboj izmenjujeva, ter dopolnjujeva in tako še pridobivava na času.

Oba pa voziva brez traction controla, zato je to tudi možno.

Lp!

Jest sm zdej mal gledu rft2009 in morem rečt, da zgleda zelo lepo, vendar sem precej skeptičen glede fizike, ki je bila v 2008 modu totalno zgrešena. A mogoče kdo ve, kdaj točno nej bi pršu vn? ker men mađarščina ne gre glih:)

http://www.youtube.com/watch?v=QA2umu3FCGQ

Pustimo se presenetit:)

Ker je do konca stare sezone še natanko en teden in, ker bojo priprave na novo sezono verjetno nekoliko daljše (ravno zaradi izbire in po možnosti kakšne predelave moda, ter izbire prog), bi bilo odlično če bi se vedelo, koliko bi nas sploh vozilo krajšo zimsko sezono?

Prosim, da se napišete na seznam spodaj. (enostavno skopiraš, in se dodaš pod nasledjo številko)

Lp!

1. Gregor Vodičar

2.

3.

4.

5.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...