Odisej 5 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Ja....pravila poznam! Tam kjer so policaji je res bolj problematično ja, ampak se da zelo na nož it...je pa res da reskiraš poljub s steno. Yelo...tista, ki jo omenjaš lahko res ja obvoziš....kako bomo tam vsakega kontroliral ...se lahko proga popečira s kakšnim zidom Link to post
Yelo 36 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Bo pač treba preverjat po dirki oziroma se tako ali tako po času vidi. No.......bomo še preštudirali! Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Trenutno je tk nastavljeno da igra ne kaznuje sekanja..včeri sm sprobu pa sred hotlapa 2x preseku šikani pa ni ni reklo.. Kar se nastavitev tiče, Mesarič zdi se mi da si ti reku. Tista navodila sem že 2x prebral...ampak v praksi je to drugače in težje kot tam piše. Vidim pa da je nek napredek pr men, delat morm še na konstantnosti pa bo. Link to post
Odisej 5 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 ...ampak v praksi je to drugače in težje kot tam piše.. Problem je v tem, da imaš premalo prakse in da ena nastavitev vpliva na drugo, druga na tretjo in tako naprej....tako da.....se tut jest učim Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Jah lahko verjamemo, da gremo oz. grejo vsi pravilno, če se pa komu da, gre lahko pa use kroge za usakega gledat in se recimo naredi neke vrste "kazenska lista". Recimo 5x sekanje je +10s k končnemu času...10x sekanje 20s..itd. Pač moj predlog, ker kaj drugega dvomim, da bi se dalo naredit. Lp! Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Odisej...počasi pa ziher Vodičar, zakaj? Zelo lepo se da rFactor nastavit, da napiše Cut track; lap will not count.. pa te s tem kaznuje.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Ja to bi bla potem še najbolš rešitev, sam je treba probat če deluje, ne pa d bo to napisal šele takrat k greš res za 2 širine avta mim šikane.. pa recimo če se kdo komu umika v kkšnem boju, al pa da je zrinjen in nima druge kukr d pač preseka šikano, pa pol dobi recimo stop&go al pa kej podobnga. Lej men je itak useen.. Lp! Link to post
reno 37 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Mah jaz mislim, da je to problem samo na quali kjer lahko pridobiš na času. Med dirko se pa ve kako je če s tem pridobiš mesto moraš spustiti naprej. Če se pa koga dobi, da gre s polno na gasu naravnost (govorim za prvo šikano) potem se smatra, da popolnoma ignorira vsa pravila in se ga izkljuci iz lige. Mislim pa da smo vsi toliko pošteni, da se to ne bo dogajalo in ne bo problem. To bi lahko nekdo počel že v monzi pa ni. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Se popolnoma strinjam z andrejem!!! Link to post
Odisej 5 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 če se da omejit s kakšnimi parametri naj se...sej problem je res samo prva šikana ko greš lahko kar naravnost...drugače pa tako kot pravi Andrej povedal...poštenost....čene sankcije, na času se pa tako ali tako vse vidi!! Link to post
Killer_B 87 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Čist offtopic....a je še kdo, ki ga te slike v podpisu full motjo? Preveč pozornosti pritegnejo tako da sploh ne vem kje je tekst za prebrat, pa še skos gledam al je to podpis al je nekdo sliko postal. Link to post
Yelo 36 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Na qvali jaz osebno gledam ostale oziroma opazujem kurenco. Če bi vsak opazoval konkurente pol bi moral kršitelj res imet srečo,da se izmuzne. Na dirki pa se tako ali tako,da po koncu na posnetku videt. Ali je sekanje bilo namerno ali ne pa se v večini primerov tudi da ocenit. Je pa res,da smo po večini vsi tolk pošteni in tega ne delamo namerno. Se pa zgodi! Jaz ne bi delal neke panike,ker se tako ali tako da po dirki kaznovat. Kdo si pa upa sekat pa naj proba! Sicer pa se da tudi po časih videt. Če voznik vozi kolk tolk konstantne čase in pol nekateri časi odstopajo od povprečja se pač tisti krog preveri na posnetku. Link to post
Yelo 36 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Čist offtopic....a je še kdo, ki ga te slike v podpisu full motjo? Preveč pozornosti pritegnejo tako da sploh ne vem kje je tekst za prebrat, pa še skos gledam al je to podpis al je nekdo sliko postal. Te slike so zato ker se nekateri pač niso spoznali v igri in pol na forumu! V igri je polno ime na forumu pa samo nick zato je nekdo dal predlog da bi si slikice naredili. Vse to je zaradi prepoznavanja čeprav mislim da so skoraj malo prevelike oziroma bi zadostoval samo podpis z dopisanim nickom. Link to post
Killer_B 87 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Točno tko, neki v smislu Killer_B - Marko Novak, to bi blo čist dovolj pa še veliko manj moteče. No sej drgač....bom preživel tud če ne bo tega Sam pravim... Link to post
MirO 67 Napisano October 28, 2009 Share Napisano October 28, 2009 Ja res je Marko, tudi v vseh serijah (mod) na Sloracing forumih, naj bi veljal podpis z polnim imenom in priimkom, tako kot je zahtevano v sami igri.Naj admin malo razmisli o tem, slike pač niso obvezne, vsekakor bi pa mogle biti manjše (tudi te naj bodo določene-velikost). Moje mnenje Lp Link to post
Recommended Posts