reno 37 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Pomojem, da je malenkost počasneje. Sicer mi pa še vedno kdaj rata pod 1.12 pridt ampak večinoma sem pri 1.12.xxx. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 18, 2009 Share Napisano October 18, 2009 Časi so precej počasnejši kot na stari progi. Vsaj pri meni se pozna več kot pol sekunde, tako da časi na dirki so okoli 1.12.0 Lp Link to post
DenIIs 0 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 A server ni postavljen? Da preverim, če mi vse štima za zvečer. Link to post
MirO 67 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 ja postavlen in dela OK Link to post
sennas 1 040 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Se opravičujem, ker me ne bo, preveč študijskih obveznosti in ni blo časa trenirat in nima smisla da komu pokvarim dirko. Upam da se vidimo v Abu Dhabiju. Prijetno dirko vam želim. Lep pozdrav, Andrej Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Dolinar, se ne znaš umaknit, če vidiš da sem precej hitrejši? Morda samo 5 cm prostora, ti ne bi krona iz glave padla. Link to post
Khorne 4 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Bravo Gregor in pa drugim dvema na stopničkah! Tudi jaz sem se imal namen boriti zanje, a se je nekako sfižilo že v samem štartu. Drugače je bilo pa zabavno dirkati... Link to post
Odisej 5 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Bračič kdaj, v kerem krogu? Obid....sori, kaj naj rečem.....tudi odvit nisem imel časa.... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Hvala! Dobra dirka. Edvin na začetku sm kr mal zašvicu k si tok prtisku name Lp! Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Štart, Boštjan, štart. Mimo tebe sem takoj šel, potem je bil v napoto en Torro Roso na levi, pred mano en Williams, ob meni ti, pa se nisi premaknil, kot da me ne vidiš. Vsakič do zdaj me je nekdo takole na štartu zaj*. Tokrat je pa še zid bil preblizu. Link to post
Odisej 5 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Bračič..... Sej se nima smisla kregat....mimo mene tudi slučajno nisi prišel....dej si poglej štart šeenkrat...pa tudi ne vidim razloga zakaj bi se ti umikal, saj nisem karitas.... Ma pa zanima kaj bi bilo...dej za foro napiši prijavo....res....da slišim še mnenja ostalih. Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Ne bom, ker se mi ne gre za kakršnokoli uvrstitev, ampak počasi imam pol kufer takih štartov, da se vedno najde nekdo ki mi v 5 sekundah v nič da nevemkoliko treninga in matranja s setupom. 1 razlog da bi se umaknil: Da bi se izognil Godlarjevemu zadku sem rabil prostor. Bremzati pa res ne mislim če imam foro in lahko prehitim. Link to post
reno 37 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Ena slabših mojih dirk. Nobenega oprijema nisem imel komaj sem vozil. Mirko Novak kaj si imel ti ene probleme, da si me na ravnini spustil? . Link to post
Yelo 36 Napisano October 21, 2009 Share Napisano October 21, 2009 Hvala! Dobra dirka. Edvin na začetku sm kr mal zašvicu k si tok prtisku name Lp! Saj je blo kar napeto dokler me ni v zadnjem ovinku malo zaneslo in od takrat naprej sem v ovinkih bolj merkav,da me ne bi kje zbrisalo. No pol se je pa to tudi na časih poznalo. Drugače sem pa z drugim mestom zelo zadovoljen, ker sem mislil ,da bo slabše oziroma, da bo večji pritisk od zadaj. Link to post
Recommended Posts