Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Hm, Andrej veš, jaz smatram dirko povsem drugače kakor Timeatack, da bo pa počilo na koncu ciljne ravnine sem pa pričakoval, ker pri največji hitrosti v zavetrju avto poletiiiii "ni bremze sploh".icon_buzara.gif

Rezultat si pa sam izkusil, men še vseh poškodb popravt niso mogl, klub 35 sek postanku v boxu.

Škoda no, pa fajn dirka bi bla (sej ni vse v prvem mestu). [ok]

Ja vem ja škoda...Nisem te nameraval prehititi sploh na koncu ravnine še malo prej sem gas spustil pred prvim ovinkom pa še zavirol sem pa kljub temu ni bilo dovolj. Normalno brez problemov prvi ovinek zvozim na polno. Preveč si zaviral pa seveda treba je upoštevati, da za rit mi je pa trost dihal in tudi nisem mogel pretiravati. Če trosta nebi bilo za mano bi najbrž še več razdalje vzel težko se je drug za drugim vozt na takih hitrih stezah. No ja... ena izkušnja več iz katere sem se nekaj naučil.

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Probal sem brazilijo in primerjal dve verziji eno od FSONE, ki jo imamo ze v trackpacku in pa to verzijo http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... agos%20GP4. Progi sta obe prakticno isti. Edina vecja razlika je ta, da so v tej drugi verziji na stezi sledi od gum in se lazje doloci zavorno tocko. Kar se izhoda in vhoda v bokse tice je vse isto. Kaksni so casi ne vem ker nisem resno vozil ampak samo preveril. Sam sem zato, da se uporabi druga verzija predvsem samo zato, ker so na stezi sledi od gum. Ostali povejte kaj zelite, da to resimo cimprej in lahko treniramo :P.

Probal sem obe verzije.Razlik ni tako kot je povedal že andrej, razen sledi gum ki omogočajo nekoliko lažje navajanje na stezo,vendar jih po 10h krogih sploh ne opaziš več.Pri tistih 2-eh "kritičnih" zaviranjih imaš pa itak table oz. druge rekvizite ob stezi in si po 5-ih krogih že naštudiran kar se tiče zavornih točk.Meni je za brazilijo vseeno katero se vozi ker so si zelo podobne za razliko od zadnje dirke v suzuki.Če bi kdo res rad imel sledi gum lahko zamenjamo, drugače pa mislim da nima smisla in si le prihranimo nepotrebne probleme.

Lp!

Glede prog se strinjam z napisanim, ampak mi je zaradi gume na stezi ljubša slednja z rfactorcentral. Jaz sem za menjavo, ampak ni pa pod nujno kot na prejšnji dirki.

P.S.: Če vas moti oblačno nebo v 3.1 verziji, se to da enostavno zamenjat sky teksturo z drugo in ni mismatatchev, kolkor sem v drugih ligah testiral.

Lp

nisem še testiral prog....glede na napisano mi je potem čisto vseeno kaj bi naredili....do jutri se moram odločit....potem pa ostane proga do dirke....

če so res samo sledi problem, potem je skoraj nepotrebna menjava....moje mnenje...

Zakaj komplicirate, če je v trackpacku dobra verzija? Pa te 2 dirki do konca..

Zakaj se zadoovljit s slabšim, če je na voljo boljše?

(ta trditev ne velja nujno za ta primer) :)

Gremo namesto abu dabija raje imolo :P. Jaz sem bolj skeptičen do narjenih prog, ki je v resnici se videli nismo. Jaz mislim, da bo to bolj tak tak neki po filingu narejen tako kot singapore in potem dobiš 10 sekund hitrejše čase.

Gremo namesto abu dabija raje imolo :P. Jaz sem bolj skeptičen do narjenih prog, ki je v resnici se videli nismo. Jaz mislim, da bo to bolj tak tak neki po filingu narejen tako kot singapore in potem dobiš 10 sekund hitrejše čase.

Men osebno niti ne pomen velik če je proga 10s hitrejša kot v realnosti.Glavno mi je da ima hudo podlago(beri realno oz. ne kot špegu) in da lepo zgleda.

Za abu dhabi pa priporočam da se stezo stestira če so kkšni bugi in pol se odločmo magar še pred VN Brazilije če se bo vozil abu dhabi al mogoče zarad slabih stez kkšna druga proga.

Lp

Abu Dhabi v trackpacku zgleda čisto solidno, tega novega pa še nisem testiral.

Če se le da, ne bi menjal destinacije (npr. za Imolo sploh ne), edino če ne bo šlo drugače.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...