Khorne 4 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Jaz sem se sicer te proge že kar navadil, tako da ne bi menjal. Bo pa seveda povedal večina kaj bomo naredili. Link to post
Yelo 36 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 To je moj problem tudi z temi setupsi kurčevimi, zato sem tudi upal da bodo naloženi tu kje. Če si malo iznajdljiv bi setupe našel na netu! http://www.rfactorcentral.com je ena stran na kateri najdeš nastavitve. Res je da ni vedno nastavitev,ki bi ustrezale modu FSONEO8. Ampak,če pregledaš nastavitve od ostalih modov pol imaš vsaj neko smer kam naj bi z nastavitvami šel. Če si pa mislil,da bodo nastavitve kar na strani in si boš jih lepo dol potegnil in vozil pol se pa motiš. Malo je lig pri katerih si boš nastavitve samo dol cuknil pol pa gasa. Pa mislim,da niti ni pošteno do tistih,ki se trudijo in delajo z nastavitvami. Če pa imaš premalo časa za matrarijo z nastavitvami pol pa to sploh ni čudno glede na to kaj vse voziš naenkrat. Moral se boš odločit kaj bo tvoja glavna igra in na kateri igri boš porabil več časa. Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Meni je F1 prioriteta, GTR2 pa obstrani..ampak tam je dosti lažje narediti setup.. Drugače pa mi je danes le uspelo narediti dobre nastavitve, konstantno se lahko vozim 1.35.xxx, gume držijo, bencina je dovolj...mislim da bo super dirka. Sploh pa uživam v Suzuki kot še na nobeni progi do sedaj. S zavoji, pa Degner zavoji, 130R..u nulo. Link to post
reno 37 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 a ste mogoče za zamenjavo proge? Se mi zdi da je tale precej bolj realistična in tudi vizualno dosti bolj dodelana, vsaj črte iz boksa so, ker v tej iz track packa ni nič. http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... zuka%20GP4 Jaz mislim, da to nebi bilo pametno, ker je samo še 3 dni do dirke. Nekateri že treniramo na tej progi in smo se jo že navadili. Sem pa mnenja, da bi za drugo leto morali posebej najboljše proge poiskat, ker te proge (nekatere) od fsone res niso najbolj kvalitetne. Lahko bi proge testirali med zimo in potem naredimo svoj pack teh prog in damo nekam na en server pa link pod f1 informacije. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Jaz bi bil za menjavo, ker je gp4 verzija precej lepša in z več detajli. Ampak če ne bo, to tud fsone dobra Se vidimo Link to post
Odisej 5 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 ker je do dirke samo še več ali manj dva dneva treningov, sem za to da ostanemo pač na tej progi....sej ni tako slaba, tudi če ne izgleda v nulo, časi so pa povsem realni. Abudabi je šele smešna, kot bi dirkal na štadijonu Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Problem je tudi ker sence tam ne delajo, zgleda kot da avto lebdi. Pa še na eni šikani je en ruker hud, da avto takoj pokne v luft.. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Zakaj se voziti z mercedesom, če pe pridemo ravno tako s fičkom. Sicer pa ona verzija ma črto pri izghodu iz boksov, kar se mi zdi pomembno, gledano na ovinke in zavirne točke pa je praktično enaka. Link to post
cresh 0 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 ma ta fsone ma zadnjo šikano čist mim narejeno. No sej bomo že potrpeli . Link to post
reno 37 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Ja to je še tastara šikana. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Resnično je 2005 verzija bolša, enak layout, razen nove zadnje šikane in pravega 130R ovinka. poleg tega ima semafor pri vhodu v bokse in črto za speed limiter, kar zna bit sicer pri fsone resen problem. Glede treningov: 90% ljudi tako in tako ne trenira kaj prida in je še čas za menjavo. Tisti, ki pa, ne bi smeli met nobenih problemov, tako ali tako smo vsi na istem. Prepričajte se sami, dajem link za progo, odrarajte v Locations: http://rapidshare.com/files/288627137/S ... 0.rar.html Admini, resno razmislite Lp Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 4, 2009 Share Napisano October 4, 2009 Ah, ne kompliciraj. Vsaj nekaj nas, ki se toliko potrudimo da treniramo, bomo vse izgubili..brezveze, nikoli ni ena verzija proge podobna drugi..glede časov, zavonih točk.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 Sem za zamenjavo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 5, 2009 Avtor Share Napisano October 5, 2009 Ma nobene zamenjave ne bo, dirka je en teden narazen in že v sredo...en kup komplikaij sledi... Link to post
Yelo 36 Napisano October 5, 2009 Share Napisano October 5, 2009 Jaz se zaradi pomankanja časa te dirke ne bom udeležil. (OPRAVIČILO) Nisem odpeljal niti kroga tako,da ne vem kako izgledata obe verziji in katera je boljša. Mislim pa da dva dni pred dirko nima smisla menjat progo! Link to post
Recommended Posts