reno 37 Napisano September 20, 2009 Share Napisano September 20, 2009 Jaz sem še danes popoldne malo treniral in nisem imel nobenih problemov. Link to post
JoeFR 0 Napisano September 21, 2009 Share Napisano September 21, 2009 Tudi meni noče odpret Singapur proge, pri nalaganju obstane na polovici potem pa vrže ven iz igre. Lp Jože Link to post
Yelo 36 Napisano September 21, 2009 Share Napisano September 21, 2009 Ne vem kaj se vam dogaja oziroma ne vem kako ste naložili trackpack 2. Meni dela vse ok! Če vam ne dela pol še enkrat prenesite in naložite trackpack2! Povezava do trackpacka2 je pod F1 Informacije. Za trackpack2 sta dva rar faila in oba je treba prenest in ju razširit v C:Program FilesrFactorGameDataLocationsFsone_Track_Pack oziroma tja kjer imate naložene proge za FSONE08. Če je trackpack2 tako naložen pol ne bi smelo bit problemov. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 21, 2009 Share Napisano September 21, 2009 Ko sem naložil trackpack tut men ni delalo, potem mi je spiner poslal svojo zararano progo in je delal. lp Link to post
Yelo 36 Napisano September 22, 2009 Share Napisano September 22, 2009 Ja pol pa ne vem! Jaz sem točno ta dva faila dol potegnil ter naložil in mi dela vse ok! Ne vem kje je pol feler. Link to post
Odisej 5 Napisano September 22, 2009 Share Napisano September 22, 2009 Jest imam narejeno enako kot Yelo in mi vse dela brez problema. Mal poglejte če se vam s kakšnim drugim modom proge tepejo ali kaj podobnega. Je pa proga.....kaj pa vem Včeraj sem jo prvič vozil in prilezel do 1 37 Se mi zdi, da je še huje kot v valencijo, ker če je res ne nadrkaš potem je polom....sekunde pa kar letijo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 22, 2009 Share Napisano September 22, 2009 Proga je huda sam pomoje se nas bo tut hudo velik sesul [Jel] Link to post
Khorne 4 Napisano September 22, 2009 Share Napisano September 22, 2009 Treba se bo nadrkat ja... Link to post
Sawyer 0 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Kaj sem vam zdi ta FSONE boljši kot modi od CTDP? Sam še ga nisem imel priložnosti probati vendar me zanima, če ga vozite zato ker je novejši al boljši? Link to post
Yelo 36 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Boljši je po moje CTDP. Za tega smo se pač odločili ker je novejši. Saj smo že tudi novejše preizkušali ampak tisti so bili še slabši. Link to post
Odisej 5 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Čisto eno mimo vprašanje...ko končamo to sezono.....a bomo potem na F1 področju celo zimo mirovali? Link to post
Yelo 36 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Ne vem! Odvisno od ostalih ali bo interes za kakšne testne dirke ali podobno. Lahko se testirajo kakšni novi modi. Ali pa da se čez zimo dogovarjamo za kakšne testne dirke na priljubljenih progah itd.... Da bi šli z naslednjo sezono že kar čez zimo pa mislim da nima smisla,ker bo po moje zelo malo zainteresiranih. Z novo sezono bi jaz osebno pričel naslednje leto po istem sistemu kot je oziroma še poteka ta sezona. Se pravi dirke bi terminsko potekale navezujoč se na realne dirke F1. Link to post
Sawyer 0 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Čez zimo pa ChampCar od iDT. V Ameriki je še toplo. Link to post
Sawyer 0 Napisano September 23, 2009 Share Napisano September 23, 2009 Kak se pa izbirajo avti za nasledno sezono? Po ranku? Link to post
Recommended Posts