fitipalDDi 3 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Jest sem imel tudi bencina preveč na štartu ... mi ga je na koncu ostalo še za 6 krogov Moja strategija - brez postanka .. ampak sem naredil ene 3-4 napakice in zgubil ene 15 sekund kar me je na koncu stalo 2 ali 3 mest ... ampak iz zadnjega mesta na štartu (17) sem kr lepo prilezel na 8 mesto na koncu. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 mAxl, se že danes opravičujem za naslednjo dirko [F1] Singapore 30.9. ker me ne bo ... sem poslovno službeno odsoten - tujina Link to post
Yelo 36 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 mAxl, se že danes opravičujem za naslednjo dirko [F1] Singapore 30.9. ker me ne bo ... sem poslovno službeno odsoten - tujina A v Singapore greš?! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 A v Singapore greš?! Ja, gledat da Renault ne bi "spet" kaj goljufal Sej ne, neki na šolanje moram v Frankfurt ... pa se mi ne da kaj extra ... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 A bo za prejšnjo dirko - Spa-Francorchamps - keri video? Link to post
Yelo 36 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Na vrsti je bil Tim ampak je imel neke probleme z kišto in mi je prepozno sporočil, da ne bo mogel naredit videa. Tako da je Spa ostal brez videa zaradi tehničnih problemov! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Yelo, a ti nimaš posnetka? Hmm, pa fajna dirka je bila ... Link to post
Yelo 36 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Posnetek imam samo časa ni bilo ker je Tim prepozno javil da ne bo mogel naredit videa. Za video rabim kakšne 3-4 dni med dirkama pa je bilo samo 7 dni. Tim pa mi je v ponedeljek javil da ne bo šlo. Tak da ni šlo skoz. Monzo pa bom naredil jaz. Lahko pa Tim še vedno Spa naredi,če mu že kišta dela. Link to post
DenIIs 0 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Najprej hvala vsem! Moram rečt, da je bila dirka res napeta do zadnjih metrov. Ena boljših. Ko sem videl čase v qvali, sem mislil, da bo še kdo probal brez postanka, saj sem pričakoval čase najbolših okoli 1:23:5xx ampak se je kasneje izkazalo, da temo ni tako. Kar se pa dirke tiče sem pa vedel, da si več kot 20 sekund ne smem nabrati zaostanka, ker bi me potem Yelo prej dohitel in bi bilo vse mogoče. Qvali in diko sem odpeljal brez TC-ja, saj se je dirkalnik dost bolše obnašal (ni bil tako prekrmarjen) v hitrih zavojih in sem tako pridobil do 0,3 sekunde na krog. Se vidimo v Singapurju! Link to post
Yelo 36 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Sem po rednem pregledu XML failov opazil ja,da si vozil brez TC-ja. Uporabil si ga samo na štartu! Vsaj za prvi krog piše da si imel vklopljenega. Link to post
sennas 1 040 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Čestitke Stojkotu za fantastično taktiko in zmago ter ostalima na stopničkah, good work. Štiri dirke pred koncem želim čestitati tudi Hekiču za naslov, zasluženo . Dirka je bila res razburljiva, fantastični časi, sam nisem zmogle bolje od 4. mesta, čeprav sem vozil solidno. Se vidimo na nočni dirki Link to post
DenIIs 0 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Sem po rednem pregledu XML failov opazil ja,da si vozil brez TC-ja. Uporabil si ga samo na štartu! Vsaj za prvi krog piše da si imel vklopljenega. Tako je. Na štartu sem ga uporabil, pa mogoče tudi v prvem zavoju. Potem pa nič več. Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Fantje, pozno, vem, ampak je morda prostor zame, da se vam vsaj na 1 dirki testno pridružim? Končno, končno, končno sem si spet nabavil spodoben volan in sem željan izzivov Link to post
reno 37 Napisano September 17, 2009 Share Napisano September 17, 2009 Ti samo pojdi pod temo "F1 informacije". Tam piše, da sta še dve mesti frej in se lahko prijaviš. Pa kar začni trenirati naslednja dirka na koledarju je seveda singapore (upam, da sem prav napisal). Link to post
Recommended Posts