srajzan 0 Napisano September 12, 2009 Share Napisano September 12, 2009 jaz se opravičujem ker nisem bil na zadnji dirki. imel sem dva izpita in se se dosti učil. na dirko pa sem čisto pozabo. upam da ni prepozno Link to post
Yelo 36 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Kdo ima čas naj se danes oglasi po 20:00 na uradnem treningu! Steza sama ni neki bav-bav ima pa ogromno pasti,ki te hitro potegnejo v težave. Največji problem bo pa takoj po štartu pri prvem zaviranju zato bi bilo dobro,da nekateri to prej preizkusite. Opozoril bi tudi na umikanje hitrejšim za krog. Že najmanjše težave ali ovire ti na tej progi požrejo kar precej časa zato bi res prosil,da se opazuje kdo vozi za vami in da se umika na primernih mestih. Ravnin je na tej stezi dovolj in pravočasno umikanje ne bi smelo predstavljati problem,če se opazuje kdo je za tabo. Druga stvar pa je sekanje šikan. To bomo pa danes na treningu pregledali kako je z tem. Vem da nekatera sekanja kaznuje že igra sama ostalo pa bo treba še preverit. Link to post
reno 37 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Jaz precej grobo vozim skozi robnike v šikanah in pa tudi v ascariju grobo skozi robnik vstopim tako, da je praktično pol avtomobila na robniku a se to šteje kot sekanje? Dobro včasih me malo zanese na notr in potem sem s celim avtom na robniku ampak ni pa tako, da bi namerno to delov. Link to post
Odisej 5 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Taka sekanja niso problematična....ampak da se sekat čisto po pesku in v določenih situacijah te tudi igra ne kaznuje in na tak način sem vozil 1 21 500......vsako tako sekanje bo kaznovano!!! Link to post
Yelo 36 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Ja! Tako kot Odisej pravi! Kaznovalo se bo očitno namerno sekanje šikan! Groba vožnja prek robnikov te pa včasih tako ali tako že kaznuje z nemirnim izhodom dirkalnika iz ovinka ali celo z vrtenjem. Sekanje prek "ležečih policajev" pa ti tako ali tako odnese nekaj časa. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 14, 2009 Share Napisano September 14, 2009 Po vsej verjetnosti pridem dones na trening..mogoče ne ravno ob 20.00, kasneje pa sigurno..komaj čakam da se končno udarimo tako kot se spodobi:) Pohvale organizatorju da je spremenil progo z Brianzo. Lep pozdrav! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 mater..zgleda d mi tole res ni naklonjeno Zdele sm pršu iz šihta šele k se je neki zavlekl u izoli. Na nasledjo dirko pa pridem sigurno! Link to post
McGoga 2 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Jaz bom verjetno končal s tem in se začel počasi pripravljati na wtcc. Link to post
cresh 0 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Goran sorry, tm sem šel mal na travo in me je glih proti teb obrnil. Še enkrat sorry. Link to post
McGoga 2 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Ni panike, se zgodi. Nimam sreče Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 16, 2009 Avtor Share Napisano September 16, 2009 Rezultati Opozorilo zaradi nenapovedane odsotnosti: Sašo Sabotin Aljoša Barovič Izključitev iz lige Žiga Sesek (ponavaljajoča se nenapovedana odsotnost) Link to post
Yelo 36 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Jaz bom verjetno končal s tem in se začel počasi pripravljati na wtcc. A sedaj boš pa kar pred koncem nehal!?? Te štiri dirke boš pa menda ja še odpeljal. Malo poglej kolk Mclaren zaostaja za Renaultom v konstruktorskem točkovanju. Pa menda ja ne boš pustil Mirota,da se bo sam boril! Kaj se pa dirke tiče pa mislim,da je bila ena boljših. Čestitke najprej Stojkotu za pogumno in drzno vožnjo ter zmago na tej dirki. Že na kvalifikacijah mi je bil sumljiv z njegovim časom in sem kar hitro predvideval da ima goriva za celo dirko. Pohvalil bi tudi umikanje zaostalih za krog,ki so se res dokaj lepo umikali in niso povzročali prevelikih problemov. No ...... malenkosti so bile ampak niso omembe vredne vsaj iz mojega stališča ne. Sam sem pa spet bil prenežen v boksih in sem po moje tam zapravil borbo za prvo mesto,ki bi se lahko odvijala v zadnjih krogih. Približal sem se mu na 1.7 sec. v zadnjem krogu ampak v zadnjem delu kroga ni imelo več smisla pritiskat po gasu. (sem se kar na L.Hamiltona spomnil pred koncem) Po pregledu časov sem ugotovil,da sem minimalno 4 sec. izgubil samo v boksih. Pa kaj čemo! Pa še enkrat bravo vsem za dobro odpeljano dirko! Link to post
reno 37 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Jaz sem delno zadovoljen. Še naprej delam preveč napak. Yelo sem pa pogledal posnetek dirke in se čudim kako ti je dobro avto potegnil na štartu kr švignil si mimo mene pa niti nisem slabo štartal. Sem pa tudi sam razmišljal o dirki brez postanka in se je izkazalo da je to boljša taktika. Link to post
Yelo 36 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Kaj se štarta tiče sem že velikokrat povedal kako se štarta. Pred štartom obrati na polovici (od 7000-9000) pol pa prva prestava in pohodiš gas za sekundo ali manj. Pol pa spet spustiš gas do polovice obratov in pol spet pohodiš do konca in držiš ter prestavlajš naprej. To je vsa umetnost. Je pa res da je treba malo natrenirat. No.......pa prestavno razmerje ne smemo zanemarit! Prilagam pa nastavitve od Brianze.5p7pppp boljse 3.rar Link to post
reno 37 Napisano September 16, 2009 Share Napisano September 16, 2009 Kul bo treba to natrenirat...sicer pa kar se te dirke tiče tako ali tako nima veze, ker nisem imel take hitrosti, da bi te uspel zadrževati še ven bi verjetno zletel, ker bi bil pod pritiskom. Link to post
Recommended Posts