Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Ja! To je prvi ovinek drugače so pa bili problemi v ovinku Les Combes. Takoj za najdaljšo ravnino.

Kaj se pa tiče zaviranja v prvem ovinku je pa tudi odvisno od kod štartaš in kakšno hitrost imaš do prvega zavoja. Je pa res,da če ne sprobaš pol ne veš kaj in kako se tam dogaja takoj po štartu. No.....pa saj mislim,da v prvem zavoju ni bilo nekih hudih problemov. :D

Dodajam pa nastavitve z katerimi sem odpeljal dirko,če kdo hoče probat.

nastavitve spa.rar

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Denis Stojko se opravičujem, ker sem ti pokvaril dirko. icon_wall.gif Mislim, da so se bremze preveč ohladile na štartu in niso delovale kakor bi morale in potem me je malce odneslo.

Na žalost si priletel vame. Se mi zdi, da nisem pretirava,l še prej sem bremzal kakor se nameraval tako da,...mi je žal te napake.

Čeprav sem bil na koncu drugi nisem zadovoljen ravno zaradi tega, ker sem nekomu pokvaril dirko.

Nič za to. Se zgodi. Čestitke vsem in se vidimo v Monzi. [ok]

Za enkrat ostajamo pri tej ki je v trackpacku.

Čeprav je res,da je Brianza lepša in boljša proga.

Sicer pa je to stvar dogovora in o menjavi verzije proge se še lahko pogovorimo.

Tudi sam sem bolj za Brianzo! :!:

Ja jaz mam trenutno 1.24.0xx najhitrejsi cas s 60l. Vendar problem je ker mi ne rata nic pametnega z nastavitvami narest. Ta čas sem postavil praktično z osnovnimi nastavitvami vsaj kar se suspension in te zadeve tiče. Ne vem kaj naj naredim probal sem mehke vzmeti, trde,...marsikaj sem probal in nobenega učinka.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...