Yelo 36 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Ja! To je prvi ovinek drugače so pa bili problemi v ovinku Les Combes. Takoj za najdaljšo ravnino. Kaj se pa tiče zaviranja v prvem ovinku je pa tudi odvisno od kod štartaš in kakšno hitrost imaš do prvega zavoja. Je pa res,da če ne sprobaš pol ne veš kaj in kako se tam dogaja takoj po štartu. No.....pa saj mislim,da v prvem zavoju ni bilo nekih hudih problemov. Dodajam pa nastavitve z katerimi sem odpeljal dirko,če kdo hoče probat.nastavitve spa.rar Link to post
DenIIs 0 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Denis Stojko se opravičujem, ker sem ti pokvaril dirko. Mislim, da so se bremze preveč ohladile na štartu in niso delovale kakor bi morale in potem me je malce odneslo. Na žalost si priletel vame. Se mi zdi, da nisem pretirava,l še prej sem bremzal kakor se nameraval tako da,...mi je žal te napake. Čeprav sem bil na koncu drugi nisem zadovoljen ravno zaradi tega, ker sem nekomu pokvaril dirko. Nič za to. Se zgodi. Čestitke vsem in se vidimo v Monzi. Link to post
DenIIs 0 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Katera monza se bo vozila? Tista od fsona mi ni ravno všeč. Mislim da je Brianza dost bolša. Link to post
Yelo 36 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Za enkrat ostajamo pri tej ki je v trackpacku. Čeprav je res,da je Brianza lepša in boljša proga. Sicer pa je to stvar dogovora in o menjavi verzije proge se še lahko pogovorimo. Tudi sam sem bolj za Brianzo! :!: Link to post
reno 37 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 A da lahko kdo link od te proge, da sprobamo? Link to post
Yelo 36 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Če se ne motim je že avtomatsko v igri! Drugače je pa to zelo priljubljena proga in jo najdeš povsod! http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Brianza Link to post
reno 37 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Sem na youtube pogledov in lahko rečem, da bi jaz tudi raje to progo, ker so nasplošno robniki bolj podrobno narejeni kot pa pri fsone kjer so robniki bolj po svoje. Link to post
Yelo 36 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Testiramo progo Brianza! Link to post
Odisej 5 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Jest sem včeraj obe progi testiral in sem za to, da uporabimo Brianzo za to dirko.....ker na FSONE progi lahko izvajaš marsikaj pa se nič ne zgodi, pa Brianza je še lepša Link to post
Mouly 2 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Jst sm tud za Brianzo! Link to post
Yelo 36 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Je že dogovorjeno! Tekom dneva se bo proga Monza na serverju zamenjala z Brianzo! Link to post
Odisej 5 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 odlično..... kakšne čase kaj postavljate s polnimi dirkalniki..... Link to post
reno 37 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Ja jaz mam trenutno 1.24.0xx najhitrejsi cas s 60l. Vendar problem je ker mi ne rata nic pametnega z nastavitvami narest. Ta čas sem postavil praktično z osnovnimi nastavitvami vsaj kar se suspension in te zadeve tiče. Ne vem kaj naj naredim probal sem mehke vzmeti, trde,...marsikaj sem probal in nobenega učinka. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 a je kaka možnost zame da bi letos odfuru še kšno dirko ker se je po dolgem času le pokazalo nekaj več prostega časa? Link to post
spinner 0 Napisano September 11, 2009 Share Napisano September 11, 2009 Red Bull je fraj se mi zdi Link to post
Recommended Posts