spinner 0 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 Ah mene jutri ne bo. Sem na neki razstavi Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 jest mrbit pridem Link to post
Odisej 5 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 danes me ne bo na dirki, višja sila...TIM sori!! Link to post
pdrobne 0 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Jaz se opravičujem glede današne dirke ker žal nemorem ker imam težave z volanom,zelo rad bi se je odeležil vendar žal nebo šlo Veliko sreče usem na dirki. Lp Link to post
TheDoHc 0 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Men je PC freeznu po kvalifikacijah. Tako d se nism udeležil dirke. LP Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 9, 2009 Avtor Share Napisano September 9, 2009 Rezultati Opozorilo zaradi nenapovedane odsotnosti: Žan Šraj Link to post
reno 37 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Denis Stojko se opravičujem, ker sem ti pokvaril dirko. Mislim, da so se bremze preveč ohladile na štartu in niso delovale kakor bi morale in potem me je malce odneslo. Na žalost si priletel vame. Se mi zdi, da nisem pretirava,l še prej sem bremzal kakor se nameraval tako da,...mi je žal te napake. Čeprav sem bil na koncu drugi nisem zadovoljen ravno zaradi tega, ker sem nekomu pokvaril dirko. Link to post
Yelo 36 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Mislim,da niso bile bremze krive! Malo premalo si potrpežljiv in pol pride do tega. Prvi krog je sploh nesmiselno pretiravat dokler ne ujameš ritma. Ne vem no......če bo prijava lahko tudi do kazni pride! Link to post
reno 37 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Vem, da bi moral počakati to sem spoznal še isti trenutek, ko se mi je to zgodilo. Sem pa prepričan bremze hladne, gume hladne v tem ovinku me je na treningih neprestano prvi krog odnašalo potem v naslednjih krogih pa brez problemov. Ampak glede nato, da smo odpeljali ogrevalni krog tega nisem pričakoval, ampak očitno preden se na štartu vsi zberemo se gume in bremze ohladijo. Zavedal sem se tudi, da je to moja edina šansa da te prehitim in sem jo želel izkoristiti. Kasneje je nebi dobil v to sem prepričan. Če bo pa vložena pritožba in bom zaradi tega kaznovan bom pač sprejel kazen drugega mi ne preostane. Link to post
Yelo 36 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Ja! Saj pravim! Prvi krog je treba malo z rezervo dokler ne ujameš ritma. No.......zaj veš za drugič. Glede prehitevanja pa sem ti že na enem izmed treningov rekel,da ne bom zapiral in branil pozicije in tako je tudi bilo. Zaj si pa zamisli,da bi jaz,ki te nisem zapiral zaradi tebe skasiral! Malo heca ampak dost pa ni manjkalo! Link to post
reno 37 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Zakva pa nis zacel 200m prej bremzat . Link to post
Yelo 36 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 A še to! Pol grem pa raje peš! [Jel] Link to post
Oxy 11 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Glede prehitevanja pa sem ti že na enem izmed treningov rekel,da ne bom zapiral in branil pozicije in tako je tudi bilo. Malo čudno mi je tole da nisi zapiral niti malo se nisi premako da bi ga zaprl ne vem no. Link to post
Yelo 36 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Zapiral nisem ravno zato,da ne bi prišlo do nesreče. Zgodilo se je pa obratno. Sicer sem pa že na treningih opazil,da so nekateri na ravninah malenkost hitrejši in imajo v srednjem delu probleme. Proti koncu prvega ali drugega dela dirke pa še probleme z oprijemom. Vsaj na treningih se je tako izkazalo in sem proti koncu vedno izgubljeno mesto nazaj pridobil. Tak da ti nima bit kaj čudno! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano September 10, 2009 Share Napisano September 10, 2009 Problem je tudi, ker po ciljni v polnem krogu bremzaš drugje kot pa pri samem štartu s sredine ciljno štartne ravnine in zato je prvi ovinek problematičen .. ker nihče tega ne sproba so potem problemi ... in niso hladne gume kaj dosti krive ... to je le izgovor ... Link to post
Recommended Posts