Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Fantje ne to vse skupaj preveč k srcu jemati. Če so pravila so pravila in se jih je treba striktno držati. In pika!

Kdor se jih ne drži, samo pravila govorijo zase kaj sledi.

Jaz dirkam online že dobro desetletje in največkrat, ponavljam največkrat sem se spreobrnil, ko sem moral prestajati kakšne (hude) kazni zaradi pravil. In tudi vi vsi se boste. Nekateri prej, drugi kasneje. Odvisno pač od vsakega posameznika koliko daleč si želi iti po svoji poti.

Ampak še vedno ostaja bistvo druženja in dirkanja - tega pa le ne pozabite, skratka da se imamo fajn :)

Hja, kot sem rekel pregledal sem če kdo vozi in sem spregledal Oxya. Zato sem nekaj malega napisal. Napaka je bila jasno nenamerna.

Glede prevožene črte. Tam je nekih miljon črt + bugy proga. To ni real life, dejte se zavedat tega.

Pravila so jasna in jasno napisana. Vsak, ki tekmuje se jih mora 100% držat brez pardona. In če je bilo kršeno pravilo ga doleti kazen ni važno kdo je. Tako da...ta del bi zaključil, če so sankcije upravičene se jih dodeli in potem šel naprej...

Glej Andrej..........hočem ti samo dopovedat,da so pravila zato da se spoštujejo in se jih držimo. Z tem ti nočem nič slabega!

Sigurno je da to ni realna F1! Se pa po težavnosti in pravilih pač hočemo čim bolj približat temu koliko je pač mogoče in koliko so tega sposobni še ostali tekmovalci.

Tudi sam že vrsto let sodelujem v različnih ligah in igrah in se pristaš poštene in fer igre.

Do sedaj še nisem bil kaznovan z strani komisarjev v nobeni ligi.

Če se vsi držimo teh pravil in reda pol se je res užitek družit in dirkat kot je že prej Mitja napisal.

Če pa ne.... pol pač sledijo sankcije. In tega se je treba zavedat od takrat ko se pravila preberejo.

Ne rečem da se napake ne dogajajo...tudi meni se lahko zgodi. Ampak treba je to znat sprejet in se z tem tudi sprijaznit.

Hočem ti samo dobro!

Dejte zdej nehat :x

Če je blo kaj narobe se napiše kazen, udeleženec mora to spoštovati(tudi če ima svoje mnenje).

Vsak, ki bo v takem smislu nadaljeval si bo prislužil eno lepo sloracing forum nagradico.

Ti Trošt pa ne kompliciraj, če si kriv si kriv(govorenje)...kaj čem rečt drugega.

Hvala vsem! Čestitke tudi ostalim iz moje strani. icon_ok.gif

Bila je zanimiva dirka, predvsem v taktičnem smislu. Upam da bo čim več takšnih dirk.

Kakšni so kaj časi v Spa-ju pa ne vem. Bom danes odpeljal kak krog če bo čas. [owje]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...