sennas 1 040 Napisano August 26, 2009 Share Napisano August 26, 2009 Sem proti prestavljanju. Kogar pač ni, pač ni. Pol je lahko tako vsak teden, upam da vsaj Hekič pride, ker nisem še tekmoval proti njemu Lp in upam na čimvečjo udeležbo. Link to post
Yelo 36 Napisano August 26, 2009 Share Napisano August 26, 2009 A se na idealni liniji umika hitrejšemu za krog? (L. Fortuna) A bi se dalo drugič umaknit izven idealne linije? Zaradi tvojega neprimernega umikanja sem oplazil zid,poškodoval dirkalnik in v boksih zaradi popravila izgubil vso prednost. Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 26, 2009 Avtor Share Napisano August 26, 2009 Rezultati Izključitev iz lige: Miha Rezonja Jože Benedečič Prvo opozorilo: Žiga Sesek Link to post
TheDoHc 0 Napisano August 26, 2009 Share Napisano August 26, 2009 A se na idealni liniji umika hitrejšemu za krog? (L. Fortuna) A bi se dalo drugič umaknit izven idealne linije? Zaradi tvojega neprimernega umikanja sem oplazil zid,poškodoval dirkalnik in v boksih zaradi popravila izgubil vso prednost. Sorry jst sm te ti itak skos umiku po najbolših močeh.Če sm te pa kdaj preveč oviru pa sry. Sam k mi 2 prletita u enm ovinku se je težko obema umaknt, ne d bi koga zmotu, sploh pa na tko ozki stezi. Link to post
reno 37 Napisano August 26, 2009 Share Napisano August 26, 2009 Jaz sm pa razočaran še sedaj ne razumem kako se mi je ratalo tam zaletet...kr neki. Dobro sem vozil imel sem občutek, da sem se odlepil od Stojka potem pa bum...Ne vem če sem se v 200 odpeljanih krogih kdaj tm zaletel. Link to post
Mouly 2 Napisano August 26, 2009 Share Napisano August 26, 2009 Jst se opravičujem, ker me ni blo na dirki, ker sem na morju! Link to post
Yelo 36 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Sry jst sm te ti itak skos umiku po najbolsih moceh mozn.Ce sm te pa kdaj prevec oviru pa sry.sam k mi 2 prletita u enm ovinku se je težko obema umaknt ne d bi koga zmotu, sploh pa na tko ozki stezi. Če ti dva priletita v enem ovinku se isto umakneš kot enemu samemu. Ni problem to da se umakneš ampak kako se umakneš. Mislim na začetek 14 kroga v katerem si na idealni liniji v zelo ozkem delu steze zmanjšal hitrost. To ni bilo glih najbolj pametno. Če si se že umikal na takem delu steze pol bi vsaj iz idealne linije zapeljal. Sedaj je kaj je! Opozarjam pa za drugič. Bomo pa še pregledali posnetke in preveril malo nepravilnosti. Trost tebe pa najbrž čaka kazen. Zaradi pisanja med kvalifikacijami si bil že enkrat opozorjen. Včeraj si pa pred koncem spet veselo pisal kljub temu da je bil nekdo še na stezi. Link to post
reno 37 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 A mi lahko nekdo na mandrej87@gmail.com pošlje posnetek celotne dirke? Hvala LP! Link to post
Odisej 5 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Yelo...posnetek prosim, za analizo. Link to post
sennas 1 040 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Ne, mislim da ne drži da sem pisal karkoli. Sem prepričan da sem počakal do konca da so vsi odpeljali. Link to post
Yelo 36 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Koliko vem v pravilih piše,da se med kvalifikacijami ne pogovarja oziroma piše razen v izrednih primerih! (Komentiranje časov ni izredni primer! Pravila pa tudi niso brez veze napisana!) Koliko vem je med tvojim pisanjem vsaj Oxy bil še na stezi! Tak da................... Link to post
sennas 1 040 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Še vedno nisem prepričan. Če je temu res tako, se Oxyu opravičujem če sem ga zmotil. Vsekakor pa to ni vplivalo mislim da na noben rezultat na tej dirki. Link to post
Yelo 36 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Ne gre se samo zato da bi vplivalo na rezultat! Gre se za pravila! Zakaj smo jih pa pol spisali! A zato,da se bomo nekateri držali pravil nekateri pa baš ga boli.......... Ne! Pravila so zato da je red! Tudi prevožena črta iz boksov je zapisana med pravili! Link to post
sennas 1 040 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Je vredno nekaj zdaj pogrevat, kar ni vplivalo na absolutno ničesar? Vem, da so pravila, mogoče sem spregledal med kvalifikacijami, ko sem gledal kdo še vozi in nisem videl Oxya. A zarad tega pa naj kar ban dobim? Link to post
Yelo 36 Napisano August 27, 2009 Share Napisano August 27, 2009 Problem je v tem,ker ne upoštevaš pravil in opominov. In če dobro pogledam se pogosto ne držiš reda oziroma pravil. Ne me narobe razumet! To ni nobeno pogrevanje nekih stvari ampak pravila. Opomin za pogovarjanje si že dobil na eni izmed dirk. A si mogoče pozabil na to! Opominu pa sledi kazen! Imaš pa še prevoženo črto na vesti. Jaz ne vem a je res tako težko pravila prebrat in pol vedet kaj se sme in kaj ne. Link to post
Recommended Posts