Mouly 2 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Jst mam to že skos naštimano! Me je pa presenetlo k pravte da ne marate pogleda iz kokpita. Sm mislu da skor vsi vozte s pogledom iz kokpita, in sam sem se tud navadu na ta pogled, TV pogled mi pa ne leži... Link to post
DenIIs 0 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Najdi si Worms Armageddon - New Edition. Meni boljši od WWP. Pa še mogoče ti bodo delali. Link to post
spinner 0 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Men pa TV pogled bolj leži. U bistvu več vidiš okol sebe. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Ja tako sem slišal. Pa programi delujejo gor čisto vsi ali so kakšni, ki ne delajo? najbolj važen ne dela ... daemon tools vsaj za enkrat ne pa turbo dodatki za ASUS formula II maximus plato pa še kaj bi se našlo .. kar pa verjetno bodo popravili, ko izide uradna verzija. Link to post
reno 37 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Dobr da imam linux . Vse kar rabim je windows + rfactor. Link to post
McGoga 2 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Jaz mam pa sam na cesto naštimano Link to post
pdrobne 0 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Zelo dobra dirka fantje Še posebej pa z yelotom in Denisom Upam da bo čim več takih Link to post
spinner 0 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Ja tako sem slišal. Pa programi delujejo gor čisto vsi ali so kakšni, ki ne delajo? najbolj važen ne dela ... daemon tools vsaj za enkrat ne pa turbo dodatki za ASUS formula II maximus plato pa še kaj bi se našlo .. kar pa verjetno bodo popravili, ko izide uradna verzija. S čim potem nadomestiš daemon tools? Link to post
pdrobne 0 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Ja jutri mene po usej vrjetnosti nebo ker gremo s frendi vn,če pa nebo šli,se pa seveda udeležim Link to post
reno 37 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Mene tud verjetno ne bo, ker bom verjetno na nekem pikniku. Pa tudi če bi predčasno prišel domov nebi bilo pametno, da bi pod vplivom alkota vozil, ker je to smrtno nevarno še posebej če se voziš s 300km/h. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 6, 2009 Share Napisano August 6, 2009 Mislim da se da z Alcohol 120%, nism preprican. Pa tud ne vem ce dela na Win7:) Link to post
TheDoHc 0 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 men je deamon prej delu na win7 zdj pa kr nč več.mater jim. Link to post
Odisej 5 Napisano August 7, 2009 Share Napisano August 7, 2009 jest imam namesto vseh teh jajc Magic Disc pa še za W7 je...ker Deamon mi je nekaj sral že na XPjih. http://www.magiciso.com/tutorials/miso-magicdisc-overview.htm Link to post
Recommended Posts