DenIIs 0 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Moja dirka je potekala podobno kot prejšnja v Nemčiji. Vse je šlo po načrtih do 31 kroga, ko mi nenadoma crkne motor. :cry: Brez kakršnega koli opozorila, pa tudi temperature so štimale. Štartal sem z malo več bencina od ostalih (za 23 krogov), se prebil na drugo mesto, ter po napaki enega Williamsa prišel v vodstvo ter ga držal vse do okvare. Čestitke Oxy-ju ter tudi vsem ostalim! Se vidimo v Valenciji Link to post
Khorne 4 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Denis meni je isto naredilo včeraj.... Puuf kar naenkrat. No pri meni ni bilo takšne škode saj sem bil takrat še 9. heh. Bo treba malo po telematriji pogledati kaj je šlo narobe. Link to post
sennas 1 040 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Kakšna dirka. Zame polna preobratov. Po začetnem debaklu u prvem ovinku, ko sem se zavrtel in padel na zadnje mesto je bila potem borba do konca. Večkrat sem dokazal, da je na progi možno prehievati, sicer zelo težko, vendar se da z nekaj drznosti, toda bilo je vse po pravilih in korektno mislim da. Vesel sem, da mi je uspelo priti do tretjega mesta z najhitrejštim krogom na dirki in nekateri boji so bili res nepozabni (Obid, Dolinar, Drobne, morda še kdo), ko smo vozili kolo ob kolesu celo več ovinkov (predsvem z Novakom Toda grenak priokus ostaja, saj menim da bi lahko zmagal brez incidenta v prvem ovinku (za kar ne krivim nikogar). Iskrene čestitke zmagovalcu Janiju, good job Sicer pa sem užival in upam da Valencia prinese nove uspehe, v kar sploh ne dvomim Lp Link to post
fitipalDDi 3 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Čestitke Jani Jest sem imel pa neki problemov z zavorami in nastavitvami avta v primerjavi z ostalimi ... Sem bil prepočasen po ravninah in prehiter skozi ovinke in posledično sem moral 2x tako močno bremzat ker je bil tekmovalec pred menoj prepočasen v ovinku .. da sem zapeljal iz piste da sem preprečil trčenje ampak posledično sem poškodoval svoj avto v ograji Ker mi je bil cilj na dirki vsaj mesto od 1 do 5 pol niti z na pol poškodovanim avtom nisem nadeljeval. Škoda, ker mi pista kr leži. Link to post
cresh 0 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Robi premal si treniru, to je to,hehehe Link to post
fitipalDDi 3 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Robi premal si treniru, to je to,hehehe no, neki krogov sem pa naredil ... ne vem, kaj je bilo ... 3 dni prej sem z bencinom za 8 krogov peljal že 1.19 ... včeraj pa kr neki ... Nastavitve sem na hitro neki predeloval in sem neki zamočil ... Link to post
reno 37 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Ali mi lahko nekdo prosim na email mandrej87@gmail.com pošlje posnetek dirke? Razen v primeru, če se ga da kje drugje dobit pa jaz tega ne vem. Link to post
Oxy 11 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Super dirka tale Mađarska. Kot prvo bi rad pohvalil udeležbo na sami dirki mislim da nas je bilo 18 kar je rekord. Qualy sem odvozil z borbo z samim seboj in progo saj mi ni ratalo niti 1x odpeljat dobrega kroga in končno 7 mesto BRAVO MIRKO ZA POLE [Jel] Štartal sem kot metek in mislim da prehitel 2 komada na štartu nakar je bla zmeda v 1 ovinku prišel na p4 takoj za Mirka. Nekaj časa sma se izmenjevala z Sasom za to 4 mesto nakar pride lag hvala bogu da na ravnini in sem izgubil samo 3-4 sec in prišel pred Baroviča in ga komaj zadržal za seboj. sem mislil da sem kr težji od ostalih in bom kasneje šel v box in jih tako prehitel. No nekako tako sem prišel na 2 mesto in ga uspešno držal do 30 kroga ko sem videl Denisa na ravnini kako poriva svojo formulo in ogenj iz zadka.Prišel na 1 mesto in ga uspešno zadržal do konca saj nisem hotel da se mi pripeti Monaco ko je tudi meni razneslo motor. Pohvalit moram tudi voznike ker nekateri so res napredovali in je res užitek dirkat z napol profiji. Link to post
reno 37 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 McGoga zaenkrat nič ni. Mislim pa, da bi v tem času že moral prejeti ne vem zakaj ga še nism. EDIT: OK v tem trenutku, ko sem oddal sporočilo sem prejel email . Hvala. Link to post
reno 37 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Pogledal replay. Dobro ste se borili kr kul dirka žal mi je, da nism videl cilja. Link to post
spinner 0 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Oxy kaj je blo tist za laga? Sam naenkrat si bil za mano, men pa nč jasn Moram še malo popravit mojo psihološko vožnjo, ker delam preveč napak. 2 napaki (če ne več) sm naredu, ko bi lahko tekmovalca pred mano komot prehitel pa sem pretiraval v želji za višje mesto in tako sem se obrnil.Še zadnji krog ko sem izgubil mislim da 3 mesta. jao... Na napakah se učimo ... lp Link to post
srajzan 0 Napisano July 31, 2009 Share Napisano July 31, 2009 kaj mi lahko zdaj kdo pošlje nastavitve avta iz madžarke dirke na mail: sraj.zan@gmail.com hvala Link to post
Yelo 36 Napisano August 1, 2009 Share Napisano August 1, 2009 Na SloRacing strani je bila pred časom objavljena novica oziroma pomoč za nastavitve dirkalnikov. Te novice ne najdem več. Če si je kdo ta link shranil naj mi ga prosim pošlje ali pa objavi na forumu. Mogoče bi bilo dobro ta link dodati tudi v temo F1 informacije v kateri so tudi povezave do moda in trackpack-ov. Link to post
Recommended Posts