RenoFan 0 Napisano July 28, 2009 Share Napisano July 28, 2009 Ej če bi kdo rad šel v Monzo na dirko Formule 1, lahko tukaj dobi 2 brezplačni karti: http://www.woo-hoo.si/ Cool zadevca. Link to post
Odisej 5 Napisano July 28, 2009 Share Napisano July 28, 2009 ima kdo podobne težave.... nalijem za 10 krogov bencina pa mi potem ko vozim kaže 13. vedno mi ga nalije ene 20% več kot pa nastavim?? Link to post
reno 37 Napisano July 28, 2009 Share Napisano July 28, 2009 Jaz sem to opazil že v silverstonu. Poglej koliko litrov bencina ti porabi v enem krogu in potem izračunaš. Obstajajo celo eni kalkulatorji, ki ti meri porabo goriva in ti sam izračuna koliko bencina potrebuješ za določeno število krogov. Jaz tega še nisem uspel probati. Drugače povedano ne zanašaj se na tisti podatek, ki ti kaže za koliko krogov bencina naj bi imel, ker včasih ne kaže prav. Link to post
Odisej 5 Napisano July 28, 2009 Share Napisano July 28, 2009 Drugače povedano ne zanašaj se na tisti podatek, ki ti kaže za koliko krogov bencina naj bi imel, ker včasih ne kaže prav. no sej to sem hotel...ker se zgodi da včasih mi kar med vožnjo mal nalije... imaš kakšen link za te kalkulatorje? No, pa so samo za pomoč ali tudi kje na enkranu prikazuje potem podatke. Link to post
reno 37 Napisano July 28, 2009 Share Napisano July 28, 2009 Pojma nimam nisem probal niti enega. Vem samo da obstajajo. Malo googlaj sigurno boš kaj našel. Link to post
MirO 67 Napisano July 28, 2009 Share Napisano July 28, 2009 a da bencin med vožnjo dolije [Jel] hm , na to morem bit pa res pozoren Link to post
Odisej 5 Napisano July 28, 2009 Share Napisano July 28, 2009 ja....jest recimo nastavim bencin za 15 krogov, potem mi uvodni krog sploh ne kaže koliko je bencina, potem pa v drugem krogu pokaže recimo bencina za 19 krogov in lepo odšteva in odštev....drug primer je pa tak, da nalijem za 15 krogov in ko grem ven mi v drugem krogu pokaže za 10 krogov bencina in odšteva....potem v tretjem pa kar za 16...dejstvo je pa tako, da ko tam pokaže 0L ti avto ugasne Link to post
JoeFR 0 Napisano July 29, 2009 Share Napisano July 29, 2009 Danes me žal ne bo na dirki, ker se je nekaj zakompliciralo v službi, se vidimo na naslednji. Lp Jože Avsec Link to post
Oxy 11 Napisano July 29, 2009 Share Napisano July 29, 2009 Ja benz je res problem tukaj jaz sem ga včeraj nalil za 16 krogov pa sem prišel 15 jih je bilo no ostalo mi je skoraj za 5. Za drugo dirko sem pa nastavil manj za ene 3 do 4 kroge pa sem prišel da konca tako da pazite na benz. Zmanjkalo vam ga sigurno ne bo če ga boste nastavili koliko je krogov. Link to post
Khorne 4 Napisano July 29, 2009 Share Napisano July 29, 2009 Bravo Oxy! Do konca tedna boste dobili video... Link to post
mAxL 1 106 Napisano July 29, 2009 Avtor Share Napisano July 29, 2009 Rezultati Prvo opozorilo zaradi nenapovedane odsotnosti Miha Rezonja Jože Benedečič Link to post
spinner 0 Napisano July 29, 2009 Share Napisano July 29, 2009 Odlična dirka Upam da nism komu kakšno mesto zaje*u. Ker seb sm kr dost Drgač pa 10 krog predzadnji ovinek. Tist bi blo loh v filmčku čestitke oxy ! Lepa borba Link to post
McGoga 2 Napisano July 29, 2009 Share Napisano July 29, 2009 Jaz bi pa pohvalil napredek Baroviča, nism mogu mimo pa da se j.... edino na zaviranju moraš malo bolj pazit, da ti ne blokira koles Link to post
Odisej 5 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 Moram še jest svoje dodat, ker je bla to zame za enkrat dirka sezone Odločil sem se za bolj agresivno taktiko (2 postanka in super soft). Kvalifikacije so bile ok (3). Štart mi je uspel maksimalno. Potem sem nekaj časa vodil (do napake), potem boksi in lovljenje. Je bilo vse kar dobro, tempo je bil nekje okoli 1 21 xxx. Zanimivo pa je da sem osebni best lap (2 med vsemi) postavil že v drugem krogu dirke 1 20 4xx. Zaostanek sem kar stopil in sledil je še kratek zadnji postanek. Seveda mi nalijejo preveč bencina (probleme se že omenil). Ker sem imel preveč bencina nisem mogel potem držati boljšega tempa, pa še veliko gužve je bilo. Če se prav spomnim sva se potem na koncu z Andrejem borila za 3 mesto. Vse je kazalo, da bom zdržal, potem pa blesava napaka in to samo zato ker sem pred ovinkom še ogledala gledal in zgrešil točko zavoja in .... trava on pa naprej.....Ok....grem še en krog do konca....ko se v istem ovinku spet zavrtim in ostanem na stezi sredi ovinka in za sekundo počakam, ker je bil Mirko za mejo, da ne bi še večje štale naredil in si mislim, bo šel že nekje mimo. Ampak tudi na njegovo smolo me direktno nabaše (Mirko šeenkrat sori....). Potem oba s polomljenima diraklnikoma rineva do cilja praktično brez kontrole....na koncu 5. mesto. Overall....zelo zadovoljen (razen dveh napak na koncu), ker sem imel odličen tempo zame. Na treningih sem se vrtel tam okoli med 1 21 500 in 1 22 500 in sem bil nekje na sredini glede na čase ostalih....na dirki pa sem ta oz. še mal boljši tempo držal kar precej krogov. Skratka, v boksih jih moram naučit, da pravilno nalivajo bencin pa bo ok. Konferenca bo (za zadnjo še nisem dobil vseh odgovorov) ko pridem nazaj po enem tednu, do takrat pa uživajte.... Valencija....moj polom, ker proge sploh ne poznam. Link to post
reno 37 Napisano July 30, 2009 Share Napisano July 30, 2009 O bencinu smo imeli že govora. Pri meni je avto na krog porabil 3l benza. V boksih je pa en krog 4l zato je bolje da preračunaš in si nastaviš bencin po litrih in ne krogih. Je pa odvisno od proge. O moji dirki na žalost nimam kaj za povedat, ker sem jo končal že v drugem krogu. Pozabil sem ugasnt MSN in me je potem vrglo vn iz igrice, ker mi je en neki napisol po MSNju,...nekako se je zadeva še srečno končala ker sem prišel nazaj v igro nepoškodovan parkiran nekje ob strani. V navalu jeze, ker se mi je to zgodilo pa nisem zdržal več kot en krog in potem me je v šikani zavrtelo v steno in končalo se je. EDIT: Kje lahko dobim posnetek dirke? Link to post
Recommended Posts