Uroš Rovan 0 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Nej gre vse skup saj veste kam. Sem ploščice včeri do 2200 polagal in direkt mislil, da je torek in da je danes sreda. Ej staramo se, staramo. Link to post
Khorne 4 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Emm... kako pa zdaj za naprej? A bomo dali za VN Madžarsko že trugi del trackacka? Oziroma no, če po pravici povem sploh nisem preveč zdaj spremljal dogajanje tukaj. Tako, da ne vem, katere proge so v drugem trackpacku... Čestitke prvim trem! Link to post
reno 37 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Ja naj bi bil drugi track pack v tem packu so še vse preostale proge, ki jih v prvem ni bilo. Ravnokar sprobal madžarsko, da sem se prepričal, če je vse vredu. Ne vem ali nisem videl ali pa res nobene same table ni na celi progi . Precej moteče. Link to post
Odisej 5 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 ne na madžarski nobene table nisem videl, tako da moraš kaj drugega vzet za merilo Dirka....glede na težo dirkalnika (bencina za 20 krogov) so mi uspele kar dobre kvalifikacije 4. Potem pa mal preveč želje ko sva se z Obidom skupaj vozila in sem šel v steno tam kjer me nikoli še ni odneslo....potem je bilo pa vsega konec. Link to post
DenIIs 0 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Kolk ste meli kaj Radiator odprt? Pismo, jaz sem mel na 3 pa mi je šla mašina. Med postankom sem jo prekuril, potem je bilo nekaj krogov vredu, potem pa samo naenkrat izdihne iz čistega mira. :cry: Je pa res da sem ga gonil kolko je šlo. Čestitke Yelo za zmago, pa tudi ostalim. Link to post
reno 37 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Jaz sm imel radiator na 4 brez problemov. Link to post
pdrobne 0 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Jaz se opravičujem glede Baničevega nepravilnega prehitevanja.Vendar ni šlo drugače,saj sem probal zaviti levo vendar se je Banič tako postavil da nisem mogel zaviti tako kot sem želel,pa še obrniti me je skoraj hotelo. SE OPRAVIČUJEM! LP Link to post
fitipalDDi 3 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Jaz se opravičujem glede Baničevega nepravilnega prehitevanja.Vendar ni šlo drugače,saj sem probal zaviti levo vendar se je Banič tako postavil da nisem mogel zaviti tako kot sem želel,pa še obrniti me je skoraj hotelo. SE OPRAVIČUJEM! LP Sej se mi ni treba opravičevati ... sej se zgodi .. sam pol bi me moral spustiti naprej .. taka so pravila. Naj Yelo pove, kaj bi glede tega, da ne bom pristranski. Link to post
Odisej 5 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Naj Yelo pove, kaj bi glede tega, da ne bom pristranski. Če si mnenja da si oškodovan, boš moral napisati prijavo, potem pa pogledamo in napišemo odločitev. Fantje bela črta Link to post
Yelo 36 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 No! Pa začnimo! Na forumu o napakah in kaznih ne bomo odločali. To je najbrž že vsem jasno! Posnetek sem pregledal in vsi trije ste nekaj štrikali tako,da je šalov za tri leta. Če se komu zdi da je oškodovan naj napiše prijavo in gotovo. Kaj se trackpacka tiče sem že v enem od prejšnjih postov povedal,da se lahko sedaj ta trackpack naloži. Upam,da bodo ta trackpack pravočasno naložen tudi na serverju. Točno ne vem kako ta verzija Mađarske proge izgleda in ne vem ali so napake ali ne. Radiatorji so po moje najbolj primerne in dokaj sigurne velikosti 4. Vsaj jaz to velikost radiatorjev skozi uporabljam in še nisem imel težav. Kaj se filmčka tiče je pa tako,da v nedeljo odhajam na dopust in ga 100% ne bom uspel pošlihtat,ker me čaka še ogromno drugega dela pred odhodom. Če ima kdo čas in voljo lahko to pošlihta. Tudi,če z progo kaj ne štima se pomenite med sabo in poiščite kakšno boljšo varijanto. Na Mađarski dirki bom manjkal tako,da se vidimo na naslednji dirki. Link to post
Odisej 5 Napisano July 17, 2009 Share Napisano July 17, 2009 Na Mađarski dirki bom manjkal tako,da se vidimo na naslednji dirki. gremo v lov za zmago Yelo....uživaj!! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano July 17, 2009 Share Napisano July 17, 2009 Na Mađarski dirki bom manjkal tako,da se vidimo na naslednji dirki. gremo v lov za zmago Yelo....uživaj!! itaq I Mađarska Link to post
Mouly 2 Napisano July 17, 2009 Share Napisano July 17, 2009 Je server že posodobljen s drugim delom track packa? Link to post
Odisej 5 Napisano July 17, 2009 Share Napisano July 17, 2009 jest serverja sploh ne vidim več Link to post
Recommended Posts