aljosa00 0 Napisano July 11, 2009 Share Napisano July 11, 2009 e jst sm si ta track pack dol potegnu pa mi ga noče inštalirat mi javi winrar da nekaj manjka,na srečo sem si nurnburgring potegnu z onega linka ki mi ga je yelo dal ostalih prog pa nimam,nevem zakaj mi jih noče inštalirat,kaj je možno da imam prvi track pack naroben,kr ne vem ki sm tistega snel,mogoče kdo ve zakaj. l.p Aljoša Barovič->Honda Link to post
Yelo 36 Napisano July 11, 2009 Share Napisano July 11, 2009 Ja! Tudi meni winrar javlja neko napako! Bom pa še probal na novo dol potegnit. Ja oba je treba dol cuknit pa pol razpakirat v eno mapo! Link to post
MirO 67 Napisano July 12, 2009 Share Napisano July 12, 2009 men pa normalno odrara , vendar še ni na serverju prenovljeno , ZATO še ne devat track packa V2 , dokler ne bo na serverju spremenjeno. sem ravno spremenil , in šel na server vendar je " gdb mismatch ". POČAKMO DA ADMIN NASTAVI NA SERVERJU Link to post
sennas 1 040 Napisano July 12, 2009 Share Napisano July 12, 2009 Žal me ne bo na Nurburgring, ker bom na počitnicah. Želim vam vsem dobro dirko. Se vidimo na naslednji. Lp Link to post
Yelo 36 Napisano July 12, 2009 Share Napisano July 12, 2009 sem ravno spremenil , in šel na server vendar je " gdb mismatch ". Ja! Res je! Za to dirko še pustimo vse tako kot je! Za naslednjo pa se že lahko naložijo posodobitve oziroma drugi del trackpack-a! Do takrat bo pa na serverju že porihtano. Link za drugi del Trackpacka za FSONE 2008: http://rapidshare.com/users/B8YWZQ Link to post
Oxy 11 Napisano July 14, 2009 Share Napisano July 14, 2009 Mene ne bo na dirko morje kliče, se vidimo čez 14 dni. Link to post
spinner 0 Napisano July 15, 2009 Share Napisano July 15, 2009 Lepa dirka! Mal sreče ampak vseen Link to post
fitipalDDi 3 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Še kr zanimiva dirka, čeprav mi je ta pista kr neki .. vsaj ene par ovinkov je glupih u 3 xxx Ko sem že mislil, da bom pošasen k megla, na koncu sploh nisem bil tako slab heheh pa še pestro je bilo v zadnjih 2-3 krogih. Da se ne bom pritoževal bi prosil mnenje še koga, da pogleda krog 28 Robi in Pavel prehitevanje pred unim S ovinkom - šikano pred zadnjim ovinkom v ciljno ... tam sva šla zelo na knap in ker seveda ni bilo prostora za oba v ovinku, me je Pavel prehitel mimo šikane. Moje mnenje je, da bi me moral spustiti naprej, ker je to nepravilno prehitevanje, kljub temu, da je bil malce hitrejši .. ampak pravila so pravila. Mislim, da bi me lohk spustil naprej .. in ko sem že mislil, da me spušča, me je še mal zapru in šel posledično mimo mene naprej še Andrej ... ki pa je bil le kakšno sekundo pred menoj Je bilo kr zanimivo videt ta troboj Sorry Andrej za pol kar se ti je zgodilo, sam mislim, da nisem jest kaj narobe naredil ... sem 1x spremenil smer v desno in pol sem tam tudi ostal ... mogoče si bil pa le preblizu mene in te je zato zavrtelo ... jest sicer nisem nič čutil .. ali pač ... ne vem pa ne, k sem bil čist prešvican .. si moram klimo naštimat Link to post
reno 37 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Haha Robi ne ne nič nisi ti kriv . Hotel sem ven iz zavetrja, da bi švignil mimo tebe pa sm izgubu nadzor. Nisva se dotaknila. Bilo je pa zanimivo, ko smo se en časa neki boril ja. Sam sej pravim ne vem kaj sem bluzil, ker sem bil dosti hitrejši ampak neprestano napake in napake še posebno v prvem ovinku ne vem zakaj mi včasih ni hotl dobro bremzat sumim, da sem imel kabl od pedal med bremzo zatakneno . Link to post
Yelo 36 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Živci! To ti ni bremzalo! Lahko si pa v krogu št. 5 ogledate fer prehitevanje z obeh strani. Z strani branilca pozicije kot z strani napadalca. Brez nešpotnih potez. Bravo Stojko! Škoda edino,da si motor preteral. Lahko bi bilo še zanimivo! Link to post
spinner 0 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 Sam če bi mel radiatorje malce bolj odprte bi ga verjetno še js malce dohitevu. Al pa tut ne nevem. Bi blo zanimiv videt. lp Link to post
reno 37 Napisano July 16, 2009 Share Napisano July 16, 2009 No ja drugo leto najbrž ne bom več Sebastien Bourdais, ker so ga pri Torro Rosso odpustili . Link to post
Recommended Posts