Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Pomoje bi lahko razložil kaj je s tem prelisičevanjem parc fermeja, ampak bi se moral pol zment da se to na dirki kaznuje! Mislm da sem sam že razbral iz prejšnih postov kako se to nardi, ampak mislim da je to odličitev vodilnih ali se ta stvar razjasni!

Zanima me še če je nujno da si 2. del track packa snememo?

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ok!

Pred kvalifikacijami naliješ npr za 3 kroge bencina. S tem odpelješ 1 hiter poiskus. Ob koncu 3 kroga greš v box na postanek (enako kot med dirko) in naliješ tolko benza kot ga rabiš za dirko. In to je to.

To se mi je zgodilo, ko sem na testni dirki v sredo med kvalifikacijami hotel menjati gume. Poleg menjave gum pa so mi natočili še za 25 krogov benza. [Joj]

SchumacherM js tega ne vidim v informacijah tako, da bom raje počakal na tisti link.

Drugače pa ne vidim problema v tem kako bi vozili kvalifikacije z manj goriva. Dejmo dovolit, da je to možno in konc a ne.

Pa da se zmenimo, ker mislim, da je še kr nekaj napak, pa nihče noče o njih govorit.

Na katere napake misliš? Da to pošlihtamo,če gre!

Kaj se pa tega tankanja med kvalifikacijami tiče pa mislim,da se ne spremeni nič.

Ker,če bomo to vsi uporabljali oziroma prakticirali se samo časi na kvalifikacijah za cca. sekundo izboljšajo. To je pa tudi vse! Če ta feler v igri vsi izkoriščamo pol ne vidim nekih drastičnih sprememb.

Če pa že gremo v to varijanto je pa res najbolje parc ferme izklopit in stvar je rešena!

Jaz osebno glih nisem za to varijanto,ker pol boste po večini spet vsi noreli z praznimi tanki po stezi,ko bo pa dirka in bo tank poln bo pa jojjj! [Joj]

Yelo mal si čudn , da se ne spremeni nič , aja tebi sek na qualy ni nič al kaj , jaz še vedno pravim da so pravila zato , da se upoštevajo , za ovinkarjenej in mimo pravil so pa določene kazni.

Predlagam da se za dolivanje goriva med qualy , čeprav je parc ferme , odvzamejo točke in prepoved naslednje dirke.icon_jaooo.gif

Bom osebno preverjal dolivanje na dirkah (za nevedneže v XML filu piše z kolko benzina si začel qualy in z kolko končal)

pa lep pozdrav :mrgreen:

Saj sem napisal da se spremeni samo čas! Še enkrat preberi! To je cca. sekunda!

Z polnim tankom si pač cca. sekundo slabši. Ne vem zakaj bi sedaj bil jaz čuden!

In,če vsi to uporabljamo se samo časi za cca.sekundo spremenijo. A razumeš sedaj kaj sem mislil!?

Bi blo pa fajn,da to po dirki preveriš,če je kdo ta feler izkoriščal! Z tem se pa popolnoma strinjam.

Me pa zelo zanima kakšne napake je Oxy imel v mislih!

dobro sem že prej razumel , kaj si mislil YELO , z tisto cca sekundo , vendar upam da tudi ti mene razumeš , da je to dolivanje mimo pravil , saj je parc ferme ukloplen , da bi pa sredi sezone spreminjal pravila , pa eh , no sej se ne splača komentirat , jaz bom vozu po pravilih , mislim da to pove VSE

Tudi jaz sem napisal,da se ne strinjam z spremembo pravil oziroma,da bi izrabljanje tega felera dovolili. Prvič je to,da je treba pravila spremenit drugič pa to kaj sem prej napisal.

Da bi iz tega ratalo eno samo norenje po stezi. Vse ostane tako kot je! Miro,ti boš pa po dirki to preverjal,če bi kdo izkoriščal ta feler.

Za izkoriščanje tega felera pa sledi kazen in to izključitev iz prvenstva!

Evo! Gotovo,pika,amen! [ok]

Glede trackpacka: Ja ljudje božji, kako pa nameravate voziti prvenstvo če nimate prog? Normalno da si ga potegnite dol pa butnite v rF.. logično.

Je enih par prog malo nedodelanih ( sence manjkajo na 2 progah, pa tu pa tam kaka tekstura nepopolna ) je pa solidno in dovolj dobro za redno uporabo..

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...