sennas 1 040 Napisano July 7, 2009 Share Napisano July 7, 2009 Verjetno sem zraven, odvisno od volje in časa Link to post
spinner 0 Napisano July 7, 2009 Share Napisano July 7, 2009 To je jutri? Če bo čas sem gor! Link to post
Bimster 0 Napisano July 8, 2009 Share Napisano July 8, 2009 Fantje, jaz se odpovedujem svojemu mestu v BMW Sauber. Enostavno mi ne znese dovolj časa posvetit dirkanju, da bi kaj naredil. Je bolje, da kdo drug ki ima čas dirka. Bom pa kdaj pa kdaj uleti gor na testiranja in če bo kako mesto fraj malce fural. Želim vam vsem čimveč uspeha in da že končno nekdo pelje Yeti-ja nekam ... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano July 8, 2009 Share Napisano July 8, 2009 pišuka, men so se pa WIN 7 zaklenili in bo zežka kej trenirat ... a kdo ve kako jih aktivirati?? Sicer je nekaj variant sam so zakompleksane in sploh nečejo delat ... Link to post
silverfox1973 4 Napisano July 8, 2009 Share Napisano July 8, 2009 pišuka, men so se pa WIN 7 zaklenili in bo zežka kej trenirat ... a kdo ve kako jih aktivirati?? Sicer je nekaj variant sam so zakompleksane in sploh nečejo delat ... Pridobitev kode za aktivacijo windows 7 (od junija 2010) Predlagam da se registriraš na TechNet, tam dobiš kodo in link za download uradne verzije, ki velja do junija 2010, tako da winse lahko tudi updejtaš. Meni 7ka dela odlično! Lp, Vrooom! Več preberi spodaj (priporočam registracijo na Tech Net) http://www.megaleecher.net/Microsoft_Wi ... mment-4883 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 8, 2009 Share Napisano July 8, 2009 verjetn pridem mal pogledat:) Lp Link to post
Khorne 4 Napisano July 8, 2009 Share Napisano July 8, 2009 Kurc pa mi ne bo windows zdržal... se mi počasi podira. Bom zdaj zamenjal, pa potem mogoče pridem na dirko. Jebena kanta. Link to post
Khorne 4 Napisano July 8, 2009 Share Napisano July 8, 2009 Napišite kaj o pojskusni dirki.... Link to post
reno 37 Napisano July 8, 2009 Share Napisano July 8, 2009 Iz moje strani skret. Se enega kroga nism zdrzal . Robnik me je zahaklov pol sem pa cist izven linije padu in nakoncu me je se zavrtelo v steno toj to. Dobr daj bla poskusna treba bo se ta tedn mal delat da bom mal bolj konkurence case postavlov, ker 1.33.xxx na svete case 1.32.7xx je preslabo . Link to post
Recommended Posts