Oxy 11 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 Saj danes ni dirke! Pozor 15.7. je dirka (Nurburgring) Ja zanima me zakaj ta datum to je potem 3 tedne razmika. Link to post
Khorne 4 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 To je samo zdaj, ko smo ujeli realen čas... V realnosti je tudi 15.7 dirka.. Link to post
Khorne 4 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=P1NXwbep ... re=related Hehe. Lewis mora zmagati, ne.. Link to post
cresh 0 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 haa, še dobr da sem tole prebral, k jst sem mislu da mamo dons. Link to post
reno 37 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 Godlar v realnosti je dirka 12.7 . Link to post
Khorne 4 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 hehe točno ja... no vedel sem pa 1pa nekaj.... Link to post
Cime 2 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 Sem že postavil post v eno izmed ostalih tem, vendar se mi zdi, da bom tukaj prej dobil odgovor Na novo sem inštaliral rFactor in vse te mode, ki jih rabim za ligo na tej strani, a ko zaženem rFactor, moram zelo dolgo čakati, da se mi zažene ker mi pokaže nek Just-In-Time Debugging in tega lahko potem izklopim, vendar mi zelo dolgo dela. Poznate mogoče kakšno rešitev? Zanima me še, kako se nastavi tisti števec, kot je na TV. Jaz imam tistega default, ampak iz TV mi je malce lepši hvala in lp Heh spinner ti bi pa lahko vedu da programiranje pa g33kanje ne gre skupi Link to post
spinner 0 Napisano July 2, 2009 Share Napisano July 2, 2009 Ja dost je blo za letos programiranja. Zdej pa geekanje do konca septembra! Link to post
Odisej 5 Napisano July 3, 2009 Share Napisano July 3, 2009 do nadaljnega sem na morju....če me ne bo na naslednjo dirko je to opravičilo.... uspešen trening Link to post
DenIIs 0 Napisano July 5, 2009 Share Napisano July 5, 2009 Zanima me ali se je še možno prijaviti v ligo? Link to post
Khorne 4 Napisano July 5, 2009 Share Napisano July 5, 2009 Denis trenutno so vsa mesta zasedena...samo to je tako tako. Vsi ne vozijo in bodo po naslednji dirki letel z lige... Link to post
Yelo 36 Napisano July 6, 2009 Share Napisano July 6, 2009 V sredo bi lahko odpeljali testno dirko. Čas dirke bi bil isti kot ga imamo za normalno dirko. Se pravi ob 21:00! Udeležba ni obvezna je pa zaželjeno čim večje število voznikov. Kdo ima čas in voljo naj se pojavi na serverju. Glede na to,da je nekaj voznikov na zasluženem dopustu se lahko oglasite tudi tisti,ki čakate na prosta mesta v ekipah. Če ste ZA testno dirko pol to potrdite na forumu. Link to post
Mouly 2 Napisano July 6, 2009 Share Napisano July 6, 2009 Jst sm tud za dirko, tako da pridem v sredo, ampak moram prej še mau trenirat! Link to post
Recommended Posts