spinner 0 Napisano June 27, 2009 Share Napisano June 27, 2009 Pozabil omeniti, da res imam spotter inštaliran. Nimam pa tvstyle plugina in nimam viste. XP 32 bitne imam. Kaj moram sedaj? EDIT: V mapi VR Component sem izbrisal datoteko VR.exe in sedaj mi zadeva menda deluje hvala Link to post
Odisej 5 Napisano June 28, 2009 Share Napisano June 28, 2009 Video: lepo.... še kakšno kazen bi lahko komot napisali Link to post
Khorne 4 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Ma v planu sem imel še veliko več samo so v naših koncih no pa saj po celi Sloveniji skos krožile nevihte in sem potem skos izštekaval, pa spet nekaj naredil in izštekal, ko je treskalo. Potem sem pa že voljo izgubil, ker celo popoldne se mi pa res ni dalo zajebavati s tem. Drugače pa hvala. Link to post
DenIIs 0 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Yo! A boste imeli kdaj kak uradni trening ali kaj podobnega? Izpiti so za manoj, tako da imam spet malo več časa, pa bi se vam z veseljem pridružil. Link to post
Khorne 4 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Server je skos online! Ponavadi smo imeli uraden trening dan pred dirko... Zdaj, ko je več časa bi lahko imeli večkrat uradni trening, ne? Link to post
aljosa00 0 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 jst se opravičujem za izostanek prejšne dirke mi je grafična crknila,tak da sem komaj zdaj dobil comp. l.p. Link to post
Yelo 36 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Saj treningi so skoz se pravi vsak dan! Kolk jih pa pride na trening je pa drugo vprašanje. Po osmi uri zvečer se po navadi skoraj vsak dan oglasim na serverju. Pol pač.......če mi je vozim sam ali pa se še mogoče kdo pridruži. Se pa vidi razlika,da je sedaj dva tedna med dirkami in je server bolj prazen. Pol bodo pa vsi spet jamrali češ da nimajo nastavitev,ker ni blo cajta. Mhhmm malo morgen! Prvi teden po dirki še dam setup pol pa gotovo. Dajte nekateri še malo sami delat saj je sedaj dovolj časa med dirkami. Link to post
reno 37 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Ne se razburjat . Sej se trudimo z nastavitvami, če pa nobenega pravega efekta nimajo . Treba je mal razumet take stvari, ki pa jih mi začetniki ne. Link to post
spinner 0 Napisano June 30, 2009 Share Napisano June 30, 2009 Res se trudimo z nastavitvami Treba je vse preštudirat, pol bo pa že šlo. Link to post
Odisej 5 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 tisti, ki ste dobili vprašanja za tiskovno, dajte hitro odgovorit...časa je samo do petka od 4ih sem dobil samo Timovo! Link to post
Oxy 11 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 Moje odgovore dobiš danes. Zakaj je naslednja tekma 15.7. ????? Link to post
Khorne 4 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 Zdaj, ko smo ujeli realni koledar F1, bomo šli na vsake 14 dni... Link to post
pdrobne 0 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 Mene danes žal nebo na dirko Ker grem nekaj bratu pomagat pa bomo delal do večera. Usem skupaj veliko uspeha Link to post
Khorne 4 Napisano July 1, 2009 Share Napisano July 1, 2009 Saj danes ni dirke! Pozor 15.7. je dirka (Nurburgring) Link to post
Recommended Posts