Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Pozabil omeniti, da res imam spotter inštaliran. Nimam pa tvstyle plugina in nimam viste. XP 32 bitne imam. Kaj moram sedaj?

EDIT: V mapi VR Component sem izbrisal datoteko VR.exe in sedaj mi zadeva menda deluje :)

hvala

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ma v planu sem imel še veliko več samo so v naših koncih no pa saj po celi Sloveniji skos krožile nevihte in sem potem skos izštekaval, pa spet nekaj naredil in izštekal, ko je treskalo. Potem sem pa že voljo izgubil, ker celo popoldne se mi pa res ni dalo zajebavati s tem.

Drugače pa hvala.

Saj treningi so skoz se pravi vsak dan! Kolk jih pa pride na trening je pa drugo vprašanje.

Po osmi uri zvečer se po navadi skoraj vsak dan oglasim na serverju. Pol pač.......če mi je vozim sam ali pa se še mogoče kdo pridruži.

Se pa vidi razlika,da je sedaj dva tedna med dirkami in je server bolj prazen. Pol bodo pa vsi spet jamrali češ da nimajo nastavitev,ker ni blo cajta. Mhhmm malo morgen!

Prvi teden po dirki še dam setup pol pa gotovo. Dajte nekateri še malo sami delat saj je sedaj dovolj časa med dirkami. [Jaoo]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...